Închide meniul

Oltenii, furioşi după ce Edi Iordănescu nu l-a convocat pe Mitriţă! Mesaj fără precedent transmis de Universitatea Craiova

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 mai 2024, 16:42

Reclamă
Oltenii, furioşi după ce Edi Iordănescu nu l-a convocat pe Mitriţă! Mesaj fără precedent transmis de Universitatea Craiova

Oltenii, furioşi după ce Edi Iordănescu nu l-a convocat pe Mitriţă! Mesaj fără precedent transmis de Universitatea Craiova

Hepta

Oltenii, furioşi după ce Edi Iordănescu nu l-a convocat pe Mitriţă la EURO! Mesaj fără precedent transmis de Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oltenii, furioşi după ce Edi Iordănescu nu l-a convocat, pentru EURO 2024, pe Alexandru Mitriță. Oltenii au postat un mesaj fără precedent pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Edi Iordănescu a preferat să meargă pe continuitate, după cum a anunțat în exclusivitate pentru Antena Sport, și nu a convocat pentru turneul final jucători care nu au luat parte la campania de calificare. Unul dintre jucătorii care au impresionat în acest sezon de Liga 1, Alexandru Mitriță, se numără printre aceștia, lucru care a declanșat furia oltenilor.

Oltenii, furioşi după ce Edi Iordănescu nu l-a convocat pe Mitriţă la EURO

Oltenii au postat un mesaj destul de dur pe pagina de Facebook a clubului Universitatea Craiova, care aduce a instigare la violență împotriva selecționerului Edi Iordănescu.

„Mitriță suntem toți! 💪 În seara aceasta este și despre noi și despre Alex Mitriță. Sudul trăiește altfel, nu iartă și nu uită! ✊„, au scris cei de la Universitate Craiova, pe pagina oficială de Facebook.

Reclamă
Reclamă 4

Edi Iordănescu, primele explicaţii după ce a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024

Edi Iordănescu a oferit primele explicaţii după ce a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024. Florin Tănase şi Alexandru Mitriţă sunt marile abenţe din lotul preliminar pentru EURO 2024.

Selecţionerul României a ţinut să explice alegerile făcute. Iordănescu a spus că a preferat să meargă pe continuitate.

Sunt atu-uri pe care le avem. Cred că e coeziunea, omogenitatea. Aţi văzut că nu sunt modificări. Am mers pe continuitate. E greu să integrezi jucători noi acum. Sigur, în viitor puteţi să vedeţi şi alţi jucători care să intre în acest grup. Pentru moment, am mers pe continuitate„, a spus Edi Iordănescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Florin Tănase şi Alex Mitriţă ratează EURO 2024

Florin Tănase şi Alex Mitriţă ratează EURO 2024! Cei doi internaţionali români nu se află în lotul preliminar al naţionalei pentru turneul final din Germania. Selecţionerul Edi Iordănescu a convocat 28 de jucători pentru meciurile amicale cu Bulgaria şi Liechtenstein. FRF a precizat că acesta este şi lotul preliminar pentru EURO 2024.

Lotul final pentru EURO 2024 va fi anunţat în data de 7 iunie. Selecţionerul Edi Iordănescu va trebui să renunţe la două nume dintre cei 28 de convocaţi. Cel mai probabil, Edi Iordănescu va renunţa la unul dintre cei 4 portari convocaţi.

Alex Mitriţă a marcat un hattrick în penultimul meci disputat de Universitatea Craiova în acest sezon de Liga 1. Farul – Universitatea Craiova s-a terminat 3-3. Mitriţă a înscris în minutele 77, 89 şi 90+7. Primul şi ultimul gol marcate de Mitriţă în acest meci au fost din penalty.

FRF a anunţat lotul preliminar al României pentru EURO 2024! Surpriza uriaşă a selecţionerului Edi Iordănescu este convocarea lui Constantin „Dina” Grameni, de la Farul.

Acesta este şi lotul pentru ultimele două partide amicale ale României înainte de EURO 2024. Naţionala va juca înainte de turneul final cu Bulgaria şi Liechtenstein.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:50

FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”

12:48

Novak Djokovic, anunţ radical înainte de Wimbledon 2024: „Dacă nu voi fi la maximul meu, voi da şansa altcuiva să joace”

12:38

Croaţii, acuzaţii fără precedent la EURO 2024, după ce Italia a egalat în al optulea minut de prelungiri: „Favoritul lui Collina”

12:32

VIDEOMesajul lui Dan Şucu, în ziua în care Rapid a împlinit 101 ani de la înfiinţare: „Cu ajutorul nostru, cel mai puternic club!”

11:57

Cum şi-a sărbătorit Lionel Messi ziua de naştere, în cantonamentul Argentinei. Cadou pentru fani: „Vă îmbrăţişez!”

11:23

„Domnul Becali să negocieze!” Tatăl lui Valentin Mihăilă, anunţul momentului despre viitorul fiului său după EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și