Închide meniul

Oltenii, furioşi după ce Edi Iordănescu nu l-a convocat pe Mitriţă! Mesaj fără precedent transmis de Universitatea Craiova

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 mai 2024, 16:42

Reclamă
Oltenii, furioşi după ce Edi Iordănescu nu l-a convocat pe Mitriţă! Mesaj fără precedent transmis de Universitatea Craiova

Oltenii, furioşi după ce Edi Iordănescu nu l-a convocat pe Mitriţă! Mesaj fără precedent transmis de Universitatea Craiova

Hepta

Oltenii, furioşi după ce Edi Iordănescu nu l-a convocat pe Mitriţă la EURO! Mesaj fără precedent transmis de Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oltenii, furioşi după ce Edi Iordănescu nu l-a convocat, pentru EURO 2024, pe Alexandru Mitriță. Oltenii au postat un mesaj fără precedent pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Edi Iordănescu a preferat să meargă pe continuitate, după cum a anunțat în exclusivitate pentru Antena Sport, și nu a convocat pentru turneul final jucători care nu au luat parte la campania de calificare. Unul dintre jucătorii care au impresionat în acest sezon de Liga 1, Alexandru Mitriță, se numără printre aceștia, lucru care a declanșat furia oltenilor.

Oltenii, furioşi după ce Edi Iordănescu nu l-a convocat pe Mitriţă la EURO

Oltenii au postat un mesaj destul de dur pe pagina de Facebook a clubului Universitatea Craiova, care aduce a instigare la violență împotriva selecționerului Edi Iordănescu.

„Mitriță suntem toți! 💪 În seara aceasta este și despre noi și despre Alex Mitriță. Sudul trăiește altfel, nu iartă și nu uită! ✊„, au scris cei de la Universitate Craiova, pe pagina oficială de Facebook.

Reclamă
Reclamă 4

Edi Iordănescu, primele explicaţii după ce a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024

Edi Iordănescu a oferit primele explicaţii după ce a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024. Florin Tănase şi Alexandru Mitriţă sunt marile abenţe din lotul preliminar pentru EURO 2024.

Selecţionerul României a ţinut să explice alegerile făcute. Iordănescu a spus că a preferat să meargă pe continuitate.

Sunt atu-uri pe care le avem. Cred că e coeziunea, omogenitatea. Aţi văzut că nu sunt modificări. Am mers pe continuitate. E greu să integrezi jucători noi acum. Sigur, în viitor puteţi să vedeţi şi alţi jucători care să intre în acest grup. Pentru moment, am mers pe continuitate„, a spus Edi Iordănescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Florin Tănase şi Alex Mitriţă ratează EURO 2024

Florin Tănase şi Alex Mitriţă ratează EURO 2024! Cei doi internaţionali români nu se află în lotul preliminar al naţionalei pentru turneul final din Germania. Selecţionerul Edi Iordănescu a convocat 28 de jucători pentru meciurile amicale cu Bulgaria şi Liechtenstein. FRF a precizat că acesta este şi lotul preliminar pentru EURO 2024.

Lotul final pentru EURO 2024 va fi anunţat în data de 7 iunie. Selecţionerul Edi Iordănescu va trebui să renunţe la două nume dintre cei 28 de convocaţi. Cel mai probabil, Edi Iordănescu va renunţa la unul dintre cei 4 portari convocaţi.

Alex Mitriţă a marcat un hattrick în penultimul meci disputat de Universitatea Craiova în acest sezon de Liga 1. Farul – Universitatea Craiova s-a terminat 3-3. Mitriţă a înscris în minutele 77, 89 şi 90+7. Primul şi ultimul gol marcate de Mitriţă în acest meci au fost din penalty.

FRF a anunţat lotul preliminar al României pentru EURO 2024! Surpriza uriaşă a selecţionerului Edi Iordănescu este convocarea lui Constantin „Dina” Grameni, de la Farul.

Acesta este şi lotul pentru ultimele două partide amicale ale României înainte de EURO 2024. Naţionala va juca înainte de turneul final cu Bulgaria şi Liechtenstein.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:25

Belgia – Slovacia LIVE SCORE (19:00). Meci de maxim interes petru tricolori, la EURO 2024

15:18

Dennis Man, mesaj războinic înainte de România – Ucraina: „Am muncit ca nebunii să fim aici!”

15:12

Valentin Mihăilă lipseşte din primul 11 al României! Ce s-a întâmplat cu jucătorul lui Parma înaintea meciului cu Ucraina

14:46

Povestea superbă a fanului român, care a alergat de la București spre Munchen, pentru primul meci al naționalei de la EURO 2024

14:20

VIDEORomânia – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Debutăm la EURO 2024. Echipele de start. Fanii fac atmosferă de vis la Munchen

14:03

Erling Haaland, surprins de o razie a poliţiei într-un club din Spania! Imagini incredibile cu starul lui Manchester City

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și