Închide meniul

Probleme pentru Belgia, înainte de EURO 2024! Trei jucători, incerţi pentru primul meci

Viviana Moraru Publicat: 2 iunie 2024, 18:07

Reclamă
Probleme pentru Belgia, înainte de EURO 2024! Trei jucători, incerţi pentru primul meci

Probleme pentru Belgia, înainte de EURO 2024

Naţionala Belgiei, în timpul unui antrenament/ Profimedia

Belgia se confruntă cu probleme, înainte de startul EURO 2024. Trei jucători importanţi din cadrul lotului se antrenează separat şi pot rata primul meci de la turneul final din Germania, care va debuta pe 14 iunie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a fost repartizată în Grupa E, la Campionatul European, alături de Ucraina, Belgia şi Slovacia.

Probleme pentru Belgia, înainte de EURO 2024

Directorul sportiv al naţionale Belgiei a anunţat că trei jucători nu se refăcuţi complet şi selecţionerul Domenico Tedesco s-ar putea să nu se bazeze pe ei, la primul meci din grupă. Belgia se va duela cu Slovacia, pe 17 iunie, la Frankfurt, în aceeaşi zi în care România se va confrunta cu Ucraina, la Munchen.

Cei trei jucători belgieni, care sunt incerţi pentru duelul cu Slovacia, sunt Jan Vertonghen, Arthur Theate şi Youri Tielemans. În locul mijlocaşului, Domenico Tedesco ar urma să-l titularizeze în primul meci pe Alex Witsel.

„Analizăm situația zilnic. Intenția ar fi să mergem în Germania cu un lot de 25 de jucători, dar depinde de anumite circumstanțe.

Reclamă
Reclamă

Primul meci, cel cu Slovacia, este posibil să vină prea devreme pentru anumiți jucători. Nu e nevoie să forțăm acum, trebuie să urmărim individual fiecare situație”, a transmis Frank Vercauteren, conform Het Laatste Nieuws, citat de sport.ro.

România se va duela cu Belgia, favorita grupei, pe 22 iunie, de la ora 22:00, la Koln. În ultimul meci al grupei, „tricolorii” se vor duela cu Slovacia, pe 26 iunie, de la ora 19:00.

Belgia a anunţat lotul pentru EURO 2024

Belgia a anunţat lotul pentru EURO 2024. Echipa lui Domenico Tedesco face parte din Grupa E, grupă din care mai fac parte România, Ucraina şi Slovacia.

Reclamă

Printre jucătorii cu care România se va duela în Germania se numără starurile Kevin De Bruyne (Manchester City), Romelu Lukaku (AS Roma), Jeremy Doku (Manchester City) sau Leandro Trossard (Arsenal).

Portari: Matz Sels (Nottingham Forest), Koen Casteels (Wolfsburg), Thomas Kaminski (Luton Town)

Fundaşi: Wout Faes (Leicester City), Timothy Castagne (Fulham), Arthur Theate (Rennes), Jan Vertonghen (Anderlecht), Axel Witsel (Atletico de Madrid), Zeno Debast (Anderlecht), Thomas Meunier (Trabzonspor), Maxim De Cuyper (FC Bruges)

Mijlocaşi: Aster Vranckx (Wolfsburg), Youri Tielemans (Aston Villa), Orel Mangala (Lyon), Kevin De Bruyne (Manchester City), Arthur Vermeeren (Atletico de Madrid), Amadou Onana (Everton)

Atacanţi: Romelu Lukaku (AS Roma), Charles De Ketelaere (Atalanta), Jérémy Doku (Manchester City), Loïs Openda (RB Leipzig), Leandro Trossard (Arsenal), Johan Bakayoko (PSV Eindhoven), Dodi Lukebakio (FC Sévilla), Yannick Carrasco (Al-Shabab).

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:26

Carlo Ancelotti a reacționat, după ce Dani Carvajal a suferit o accidentare horror în Real Madrid – Villareal 2-0

11:49

Monica Niculescu şi Gabriela Ruse au câştigat turneul de la Hong Kong, la dublu

11:39

FC Botoșani – Rapid LIVE TEXT (18:15). Guleștenii lui Șumudică, față în față cu ultima clasată. Echipele probabile

11:12

Costel Gâlcă, anunț important despre Alexandru Cicâldău! Când va juca primul meci, de la revenirea la Universitatea Craiova

11:05

Foto„Aș fi preferat să mi se întâmple mie” Joselu, reacţie emoţionantă după ce Dani Carvajal s-a accidentat grav!

10:28

Mihai Stoica a anunțat când va reveni Siyabonga Ngezana! Fundașul de la FCSB va fi apt la un derby important

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 3 VIDEOSporting – Casa Pia 2-0. Golgheterul Gyokeres a făcut spectacol. Programul complet al etapei din Liga Portugal 4 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 5 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 6 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul
Citește și