Închide meniul

Probleme pentru Belgia, înainte de EURO 2024! Trei jucători, incerţi pentru primul meci

Viviana Moraru Publicat: 2 iunie 2024, 18:07

Reclamă
Probleme pentru Belgia, înainte de EURO 2024! Trei jucători, incerţi pentru primul meci

Probleme pentru Belgia, înainte de EURO 2024

Naţionala Belgiei, în timpul unui antrenament/ Profimedia

Belgia se confruntă cu probleme, înainte de startul EURO 2024. Trei jucători importanţi din cadrul lotului se antrenează separat şi pot rata primul meci de la turneul final din Germania, care va debuta pe 14 iunie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a fost repartizată în Grupa E, la Campionatul European, alături de Ucraina, Belgia şi Slovacia.

Probleme pentru Belgia, înainte de EURO 2024

Directorul sportiv al naţionale Belgiei a anunţat că trei jucători nu se refăcuţi complet şi selecţionerul Domenico Tedesco s-ar putea să nu se bazeze pe ei, la primul meci din grupă. Belgia se va duela cu Slovacia, pe 17 iunie, la Frankfurt, în aceeaşi zi în care România se va confrunta cu Ucraina, la Munchen.

Cei trei jucători belgieni, care sunt incerţi pentru duelul cu Slovacia, sunt Jan Vertonghen, Arthur Theate şi Youri Tielemans. În locul mijlocaşului, Domenico Tedesco ar urma să-l titularizeze în primul meci pe Alex Witsel.

„Analizăm situația zilnic. Intenția ar fi să mergem în Germania cu un lot de 25 de jucători, dar depinde de anumite circumstanțe.

Reclamă
Reclamă 4

Primul meci, cel cu Slovacia, este posibil să vină prea devreme pentru anumiți jucători. Nu e nevoie să forțăm acum, trebuie să urmărim individual fiecare situație”, a transmis Frank Vercauteren, conform Het Laatste Nieuws, citat de sport.ro.

România se va duela cu Belgia, favorita grupei, pe 22 iunie, de la ora 22:00, la Koln. În ultimul meci al grupei, „tricolorii” se vor duela cu Slovacia, pe 26 iunie, de la ora 19:00.

Belgia a anunţat lotul pentru EURO 2024

Belgia a anunţat lotul pentru EURO 2024. Echipa lui Domenico Tedesco face parte din Grupa E, grupă din care mai fac parte România, Ucraina şi Slovacia.

Reclamă

Printre jucătorii cu care România se va duela în Germania se numără starurile Kevin De Bruyne (Manchester City), Romelu Lukaku (AS Roma), Jeremy Doku (Manchester City) sau Leandro Trossard (Arsenal).

Portari: Matz Sels (Nottingham Forest), Koen Casteels (Wolfsburg), Thomas Kaminski (Luton Town)

Fundaşi: Wout Faes (Leicester City), Timothy Castagne (Fulham), Arthur Theate (Rennes), Jan Vertonghen (Anderlecht), Axel Witsel (Atletico de Madrid), Zeno Debast (Anderlecht), Thomas Meunier (Trabzonspor), Maxim De Cuyper (FC Bruges)

Mijlocaşi: Aster Vranckx (Wolfsburg), Youri Tielemans (Aston Villa), Orel Mangala (Lyon), Kevin De Bruyne (Manchester City), Arthur Vermeeren (Atletico de Madrid), Amadou Onana (Everton)

Atacanţi: Romelu Lukaku (AS Roma), Charles De Ketelaere (Atalanta), Jérémy Doku (Manchester City), Loïs Openda (RB Leipzig), Leandro Trossard (Arsenal), Johan Bakayoko (PSV Eindhoven), Dodi Lukebakio (FC Sévilla), Yannick Carrasco (Al-Shabab).

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:51

FotoHoraţiu Moldovan s-a decis şi pleacă după numai 6 luni de la Atletico Madrid! Anunţul momentului făcut în Spania

12:43

Andrea Compagno le-a vorbit celor din San Marino despre Gigi Becali: „Patronul a spus asta!”

12:10

FotoUnde a ajuns să joace Adrian Petre! Fostul atacant de la FCSB a debutat la noua echipă, după ce Mircea Rednic a renunţat la el

11:56

Emma Răducanu, reacţie după decizia prin care şi-a pus toată Anglia în cap: „Ştiu că am fost criticată! Nu aş fi decis altfel”

11:17

Răzvan Lucescu, uluit după ce a văzut cea mai controversată fază de la EURO 2024: „Defavorizată de arbitru!”

11:13

Deniz Giafer a plecat de la Dinamo şi a semnat cu FC Bihor. Anunţul făcut de orădeni

1 VIDEOArvin Lindblad a câștigat și cursa principală din Formula 3 de la Silverstone, după succesul din sprint, live în AntenaPLAY 2 VIDEOHadjar a câștigat cursa principală din Formula 2 de la Silverstone, live în AntenaPLAY! Kimi Antonelli a triumfat în sprint 3 VIDEOLewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru septuplul campion mondial 4 FotoIubitele lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă au întors toate privirile pe „Insula Milionarilor”. Apariţii de senzaţie 5 Rolul uriaş avut de Gică Hagi la EURO 2024. Dezvăluirea din interiorul vestiarului naţionalei României 6 FotoAtleta ucraineană Yaroslava Mahuchikh a doborât un record mondial vechi de 37 de ani!
Citește și