Închide meniul

Discursul lui Mircea Lucescu, după victoria uriaşă cu Ucraina: „Edi încă nu e mare antrenor! Victoria e senzaţională!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 iunie 2024, 18:21

Reclamă
Discursul lui Mircea Lucescu, după victoria uriaşă cu Ucraina: „Edi încă nu e mare antrenor! Victoria e senzaţională!

Mircea Lucescu, reacție clară despre numirea sa la națională

Mircea Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Discursul lui Mircea Lucescu, după victoria uriaşă cu Ucraina. România a câştigat la scor de neprezentare prima partidă de la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu a spus că România a meritat victoria pentru că a fost mai bună la toate capitolele decât Ucraina. Lucescu a spus că, deşi România a obţinut o victorie uriaşă, Edi Iordănescu nu se poate considera că a „devenit mare antrenor”.

Discursul lui Mircea Lucescu, după victoria uriaşă cu Ucraina

„E posibil, victoria este importantă doar dacă a adus o altă victorie. Trebuie să fie un motiv extraordinar de a da totul. Cum au evoluat în această partidă au demonstrat că pot juca în faţa oricărei echipei. Am câştigat din start cu 1-0 la suporteri. Au cântat inmul, au încurajat echipa. Au câştigat duelurile, au fost mai motivaţi. Am fost peste ei la toate capitolele şi am meritat această victorie. O greşeală foarte mare, la primul gol.

Apărarea au fost senzaţională în faţa a doi jucători puternici. E o victorie senzaţională şi foarte bună pentru fotbalul românesc. Au potenţial. A arătat că e antrenor, dar mare antrenor mai are de arătat. A fost un spirit de joc formidabil”, a spus Mircea Lucescu la PRO TV.

România a avut un start fabulos la turneul final din Germania. A dat de pământ cu Ucraina şi are şanse uriaşe de a obţine calificarea în fazele eliminatorii. Mai are de jucat cu Belgia şi Slovacia.

Reclamă
Reclamă

Edi Iordănescu a reuşit o performanţă remarcabilă. A izbutit să îl depăşească chiar şi pe tatăl său, Anghel Iordănescu, şi să obţină a doua victorie a României la o ediţie de Campionat European. Prima îi aparţinuse lui Emeric Ienei. Anghel Iordănescu a fost pe banca României în 6 meciuri de la EURO, fără să reuşească să câştige.

De la EURO 2000 nu mai reuşise România să câştige un meci la un turneu final de Campionat European. Atunci, Chivu, Munteanu şi Ganea au scos oamenii pe străzi după o victorie cu 3-2 în faţa Angliei. Se întâmpla pe 20 iunie 2000.

Au urmat 7 meciuri ale reprezentativei României, perioadă în care s-au înregistrat 3 remize şi 4 înfrângeri. Acum, tricolorii au „spart gheaţa” şi au obţinut o victorie istorică împotriva Ucrainei.
Pentru jucătorii lui Edi Iordănescu urmează confruntarea cu Belgia, care va fi sâmbătă, de la ora 22:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:00

LIVE TEXTRapid – Oțelul Galați 0-0. Ocazie uriaşă ratată de gălăţeni! Duel „de foc” în Giuleşti

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

22:40

Eliza Samara – Man Kuai, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (duminică, 7:45)! Românca luptă la WTT China Smash

22:04

LIVE VIDEOBenfica – Gil Vicente se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Meciul serii din Liga Portugal

22:02

Reacţia lui Dan Petrescu, după ce i s-a cerut demisia de la CFR: „Când nu sunt aici, sunt bun!” Discurs dur după eşecul cu UTA

21:24

Ciprian Deac și-a turnat cenușă în cap după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre greșeala din prima repriză

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și