Închide meniul

Doi „tricolori”, în echipa ideală a primei etape a grupelor EURO 2024! Cum arată primul 11 realizat de L’Equipe

Viviana Moraru Publicat: 20 iunie 2024, 9:13

Reclamă
Doi „tricolori, în echipa ideală a primei etape a grupelor EURO 2024! Cum arată primul 11 realizat de LEquipe

Doi "tricolori", în echipa ideală a primei etape a grupelor EURO 2024

Jucătorii României, în timpul meciului cu Ucraina/ Profimedia

Doi „tricolori” au fost incluşi în echipa ideală a primei etape a grupelor EURO 2024. L’Equipe a realizat primul 11, iar după victoria de senzaţie înregistrată de România cu Ucraina, doi jucători ai lui Edi Iordănescu au fost incluşi în cea mai bună echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se pregăteşte de duelul „de foc” cu Belgia, după succesul istoric cu Ucraina. Partida se va disputa sâmbătă, de la ora 22:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Doi „tricolori”, în echipa ideală a primei etape a grupelor EURO 2024

Nicolae Stanciu şi Radu Drăguşin au fost incluşi de cotidianul francez în echipa ideală a primei etape a grupelor EURO 2024. Căpitanul naţionalei a marcat un gol de senzaţie în poarta Ucrainei, în timp ce cel mai scump jucător român din istorie a avut o evoluţie impecabilă în apărare, câştigând toate duelurile.

Radu Drăguşin face pereche în apărare cu Ruben Diaz, stopperul Portugaliei şi al lui Manchester City, care a avut o evoluţie solidă în victoria lusitanilor cu Cehia.

De cealaltă parte, Nicolae Stanciu împarte linia ofensivă de trei jucători, din primul 11 realizat de francezi, cu Jamal Musiala, cel care a marcat un gol pentru Germania în duelul cu Scoţia, şi cu Arda Guler, puştiul minune al Turciei şi al lui Real Madrid, care a punctat în duelul cu Georgia.

Reclamă
Reclamă

Cum arată primul 11 realizat de L’Equipe, după prima etapă a grupelor EURO 2024:

„Jucăm cu cuțitul la gât!” Belgienii nu concep să piardă meciul cu tricolorii lui Edi Iordănescu

România – Belgia, la EURO 2024 | Belgienii au dezvăluit că nu concep să piardă meciul cu tricolorii lui Edi Iordănescu! Directorul sportiv al selecționatei a vorbit despre situația grupei, după eșecul cu Slovacia.

Oficialul Frank Vercauteren este de părere că Belgia trebuie să joace „cu cuțitul la gât” în toate meciurile de la EURO 2024. De asemenea, acesta a spus că în lotul Belgiei este presiune, care este totuși necesară la un asemenea nivel.

Reclamă

”Analiza mea? Mai important decât orice este că am pierdut. Bineînțeles că rezultatul este cel mai important. Apoi, au fost puncte bune și puncte mai puțin bune, din care putem învăța la meciul de sâmbătă.

Din punctul meu de vedere, trebuie să jucăm fiecare meci cu cuțitul la gât, chiar și dacă am fi câștigat primul meci. Tot am fi avut nevoie să câștigăm împotriva României și a Ucrainei pentru a termina pe prima poziție. Este presiune întotdeauna, este necesară la acest nivel. Trebuie să știi cum poți profita de ea. Nu ar trebui să fie un element care să provoace un dezechilibru. Acest rezultat nu ar trebui să conteze prea mult.

Întotdeauna este un moment de dezamăgire după un meci, dar, o oră mai târziu, trebuie să fii deja cu gândul la următorul joc”, a spus Frank Vercauteren, citat de dhnet.be.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55 27 sept.

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42 27 sept.

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40 27 sept.

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10 27 sept.

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45 27 sept.

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și