Închide meniul

România – Belgia, la EURO 2024 | „Nu mai avem dreptul să pierdem!” Belgienii nu concep să fie învinși de tricolori!

Alex Ioniță Publicat: 20 iunie 2024, 16:20

Reclamă
România – Belgia, la EURO 2024 | „Nu mai avem dreptul să pierdem! Belgienii nu concep să fie învinși de tricolori!

România - Belgia, la EURO 2024 | Belgienii nu concep să fie învinși de tricolori!

Profimedia

România – Belgia, la EURO 2024 | Belgienii nu concep să fie învinși de tricolori! „Suntem la zid, nu mai avem dreptul să pierdem”, a declarat joi Arthur Theate, component al naţionalei de fotbal a Belgiei, cu două zile înaintea meciului cu România, din Grupa E de la EURO 2024, scrie site-ul radioteleviziunii RTBF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre România și Belgia se va juca sâmbătă, de la ora 22:00. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

România – Belgia, la EURO 2024 | Belgienii nu concep să fie învinși de tricolori!

„Suntem la zid, nu mai avem dreptul să pierdem. Sunt foarte nerăbdător, vrem să răspundem prezent. Totuşi, nu trebuie să amestecăm nerăbdarea cu precipitarea”, a spus Theate, care nu a jucat, din cauza unei accidentări la gleznă, în meciul pierdut luni de Belgia în faţa Slovaciei (0-1), notează agerpres.ro.

„Actuala stare de spirit e bună. Jucătorii ştiu să revină. (…) Nimeni nu vrea să înceapă un turneu cu o înfrângere. Nu a fost un meci rău din partea noastră. Abia aşteptăm să arătăm cine suntem împotriva României. Există presiune, însă oricum ea e prezentă de la primul meci la un Campionat European”, a afirmat fundaşul stânga, care este apt de joc pentru partida de sâmbătă.

„Sper că voi juca sâmbătă. Am participat la toate meciurile din preliminarii. Mă înţeleg foarte bine cu Domenico Tedesco (selecţionerul – n. r.)”, a spus Theate.

Reclamă
Reclamă

Vorbind despre mai mulţi colegi ai săi de naţională, Theate a dezvăluit că are o „conexiune specială” cu Jeremy Doku şi că îi place de asemenea să joace alături de Yannick Carrasco pe flanc.

România a debutat luni la EURO 2024 cu o victorie clară împotriva Ucrainei, scor 3-0. Tricolorii vor întâlni Belgia pe 22 iunie (Koln, 22:00) şi Slovacia pe 26 iunie (Frankfurt).

„Tricolorii” sunt gata de duelul „de foc” de la EURO, cu Belgia

Marius Niculae a declarat că „tricolorii” o pot surprinde pe Belgia pe contraatac. Acesta nu se teme înaintea partidei „de foc” de sâmbătă, fiind convins că elevii lui Edi Iordănescu pot obţine un rezultat pozitiv.

Reclamă

Fostul atacant a mai subliniat că unitatea din grupul naţionalei reprezintă un mare plus pentru „tricolori”, care sunt dornici să intre în istoria României.

„Nu am primit niciun gol în primul meci și nu am primit gol nici în meciurile amicale, iar asta reprezintă un plus. Apoi, plecând de la apărare, putem să-i prindem pe contraatac pe belgieni. Asta, chiar dacă, individual, au jucători fantastici, mai bine cotați față de ai noștri. Dar grupul câștigă meciuri și campionate.

Băieții vor să intre în istoria României. Am remarcat unitatea de grup. Și am remarcat acest lucru nu acum, după victoria cu Ucraina, ci de când am ajuns în Germania.

Se observă că fac totul împreună, nu există animozități”, a declarat Marius Niculae, conform digisport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:24

Fanii lui Dinamo i-au luat la țintă pe jucătorii lui FC Botoșani: „Dădeau cu pahare, cu brichete. I-a adus în direcția asta”

8:12

Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat

0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55 27 sept.

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42 27 sept.

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40 27 sept.

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și