Închide meniul

„Vor să intre în istoria României!” „Tricolorii” sunt gata de duelul „de foc” de la EURO! Cum vor să o surprindă pe Belgia

Viviana Moraru Publicat: 20 iunie 2024, 14:02

Reclamă
„Vor să intre în istoria României! „Tricolorii sunt gata de duelul „de foc de la EURO! Cum vor să o surprindă pe Belgia

"Tricolorii" sunt gata de duelul "de foc" de la EURO, cu Belgia

Jucătorii României, la începutul meciului cu Ucraina/ Profimedia

Marius Niculae a declarat că „tricolorii” sunt gata de duelul „de foc” de la EURO 2024, cu Belgia. Oficialul FRF a declarat că elevii lui Edi Iordănescu vor să scrie încă o pagină de istorie pentru România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a învins Ucraina, în primul meci de la EURO 2024, şi se pregăteşte acum de duelul cu Belgia. Partida se va disputa sâmbătă, de la ora 22:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

„Tricolorii” sunt gata de duelul „de foc” de la EURO, cu Belgia

Marius Niculae a declarat că „tricolorii” o pot surprinde pe Belgia pe contraatac. Acesta nu se teme înaintea partidei „de foc” de sâmbătă, fiind convins că elevii lui Edi Iordănescu pot obţine un rezultat pozitiv.

Fostul atacant a mai subliniat că unitatea din grupul naţionalei reprezintă un mare plus pentru „tricolori”, care sunt dornici să intre în istoria României.

„Nu am primit niciun gol în primul meci și nu am primit gol nici în meciurile amicale, iar asta reprezintă un plus. Apoi, plecând de la apărare, putem să-i prindem pe contraatac pe belgieni. Asta, chiar dacă, individual, au jucători fantastici, mai bine cotați față de ai noștri. Dar grupul câștigă meciuri și campionate.

Reclamă
Reclamă

Băieții vor să intre în istoria României. Am remarcat unitatea de grup. Și am remarcat acest lucru nu acum, după victoria cu Ucraina, ci de când am ajuns în Germania.

Se observă că fac totul împreună, nu există animozități”, a declarat Marius Niculae, conform digisport.ro.

„Jucăm cu cuțitul la gât!” Belgienii nu concep să piardă meciul cu tricolorii lui Edi Iordănescu

Belgienii au dezvăluit că nu concep să piardă meciul cu tricolorii lui Edi Iordănescu! Directorul sportiv al selecționatei a vorbit despre situația grupei, după eșecul cu Slovacia.

Reclamă

Oficialul Frank Vercauteren este de părere că Belgia trebuie să joace „cu cuțitul la gât” în toate meciurile de la EURO 2024. De asemenea, acesta a spus că în lotul Belgiei este presiune, care este totuși necesară la un asemenea nivel.

”Analiza mea? Mai important decât orice este că am pierdut. Bineînțeles că rezultatul este cel mai important. Apoi, au fost puncte bune și puncte mai puțin bune, din care putem învăța la meciul de sâmbătă.

Din punctul meu de vedere, trebuie să jucăm fiecare meci cu cuțitul la gât, chiar și dacă am fi câștigat primul meci. Tot am fi avut nevoie să câștigăm împotriva României și a Ucrainei pentru a termina pe prima poziție. Este presiune întotdeauna, este necesară la acest nivel. Trebuie să știi cum poți profita de ea. Nu ar trebui să fie un element care să provoace un dezechilibru. Acest rezultat nu ar trebui să conteze prea mult.

Întotdeauna este un moment de dezamăgire după un meci, dar, o oră mai târziu, trebuie să fii deja cu gândul la următorul joc”, a spus Frank Vercauteren, citat de dhnet.be.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

23:00

LIVE VIDEOEstoril – Sporting e ACUM LIVE în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

22:45

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

22:39

Radu Drăguşin a rupt tăcerea după gafa uriaşă din partida cu Qarabaq şi după ce a fost făcut praf de englezi

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și