Închide meniul

Mesaj pentru Gigi Becali la Belgia – România! Mesajul afișat de fani, în tribunele stadionului din Koln

Alex Ioniță Publicat: 22 iunie 2024, 23:28

Reclamă
Mesaj pentru Gigi Becali la Belgia – România! Mesajul afișat de fani, în tribunele stadionului din Koln

Gigi Becali a greşit schimbările! Malcom Edjouma a făcut penalty la 10 minute după ce a intrat în FCSB - U Cluj

Gigi Becali / Profimedia Images

Fanii au afișat un mesaj pentru Gigi Becali la Belgia – România! Un banner a fost afișat în a doua repriză a duelului de la Koln, care a fost văzut clar de toți oamenii care au vizualizat partida.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este deja cunoscut în întreaga lume conflictul de identitate dintre FCSB și CSA Steaua, care a împărțit în două tabere fanii clubului istoric „Steaua București”.

Mesaj pentru Gigi Becali la Belgia – România!

În a doua repriză a partidei de la Koln, un grup de fani ai echipei naționale au afișat un banner, la marginea terenului.

Pe acesta, suporterii au notat mesajul: „fcsb is not Steaua Bucharest!” (n.r. fcsb nu este Steaua București).

Mesajul afișat de fanii echipei naționale / Captură protv
Mesajul afișat de fanii echipei naționale / Captură protv

Suporterii care susțin CSA Steaua, în conflictul de identitate cu Gigi Becali și FCSB, sunt cunoscuți pentru faptul că afișează astfel de mesaje pe marile stadioane ale lumii.

Reclamă
Reclamă

Pe rețelele sociale apar constant imagini de la partide din aproape toate colțurile lumii, în care sunt afișate mesaje anti-FCSB, de către fanii români prezenți pe stadioane.

Domenico Tedesco, gest sfidător după ce Belgia a marcat după doar 74 de secunde în poarta României!

Domenico Tedesco a făcut un gest sfidător după ce Belgia a marcat după doar 74 de secunde în poarta României! Selecționerul belgienilor nu a mai rezistat, dar a fost surprins de camerele TV!

În debutul partidei cu România, Youri Tielemans a marcat cel mai rapid gol din istoria Belgiei, de la un turneu final.

Reclamă

După golul lui Tielemans, din secunda 74, camerele TV s-au îndreptat către jucătorii care se bucurau, dar și către fanii din tribunele stadionului din Koln.

Totuși, în imagini a fost surprins și Domenico Tedesco, care a făcut un gest sfidător, în direcția băncii tehnice a României. Acesta a făcut un semn cu mâna, care se interpretează drept: „Nu mai vorbi”.

Cum arată echipele de start în Belgia – România:

România: Niță – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu – R. Marin, M. Marin, Stanciu – Man, Drăguș, Mihăilă

Rezerve: Rezerve: Moldovan, Târnovanu – Rus, Nedelcearu, Alibec, Cicâldău, Pușcaș, Hagi, Olaru, Coman, Mogoș, Sorescu, Racovițan, Bîrligea, Șut

Belgia: Casteels – Castagne, Faes, Debast, Carrasco – Mangala, Onana – Trossard, De Bruyne, Doku – Lukaku

Rezerve: Kaminski, Bakayoko, De Cuyper, De Ketelaere, Lukebakio, Openda, Sels, Theate, Tielemans, Vermeeren, Vertonghen, Vranckx.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:50

Andreea Dragoman, învinsă dramatic la China Smash 2024. Adina Diaconu – Yee Lok Lam (13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY)

10:27

Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY)

10:13

Cristiano Ronaldo a făcut show în fața lui Alexandru Crețu! Cum s-a descurcat românul în Al Nassr – Al Wehda

9:53

„Comportament ofensator!” Suspendarea primită de Emiliano Martinez, după ce a repetat gestul incredibil făcut la Cupa Mondială

9:11

Max Verstappen râde de FIA alături de fani! Ironiile triplului campion mondial în mediul online

8:45

Mihai Stoica nu a mai rezistat și l-a criticat public pe Gigi Becali: „Niciodată nu o să înțeleg de ce trebuie să faci asta!”

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și