Închide meniul

Domenico Tedesco, gest sfidător după ce Belgia a marcat după doar 74 de secunde în poarta României!

Alex Ioniță Publicat: 22 iunie 2024, 22:38

Reclamă
Domenico Tedesco, gest sfidător după ce Belgia a marcat după doar 74 de secunde în poarta României!

Domenico Tedesco, gest sfidător după ce Belgia a marcat după doar 74 de secunde în poarta României!

Domenico Tedesco a făcut un gest sfidător după ce Belgia a marcat după doar 74 de secunde în poarta României! Selecționerul belgienilor nu a mai rezistat, dar a fost surprins de camerele TV!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În debutul partidei cu România, Youri Tielemans a marcat cel mai rapid gol din istoria Belgiei, de la un turneu final.

Domenico Tedesco, gest sfidător după ce Belgia a marcat după doar 74 de secunde în poarta României!

După golul lui Tielemans, din secunda 74, camerele TV s-au îndreptat către jucătorii care se bucurau, dar și către fanii din tribunele stadionului din Koln.

Totuși, în imagini a fost surprins și Domenico Tedesco, care a făcut un gest sfidător, în direcția băncii tehnice a României. Acesta a făcut un semn cu mâna, care se interpretează drept: „Nu mai vorbi”.

Gestul lui Domenico Tedesco / Captură Protv

Cum arată echipele de start în Belgia – România:

Reclamă
Reclamă 4

România: Niță – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu – R. Marin, M. Marin, Stanciu – Man, Drăguș, Mihăilă

Rezerve: Rezerve: Moldovan, Târnovanu – Rus, Nedelcearu, Alibec, Cicâldău, Pușcaș, Hagi, Olaru, Coman, Mogoș, Sorescu, Racovițan, Bîrligea, Șut

Belgia: Casteels – Castagne, Faes, Debast, Carrasco – Mangala, Onana – Trossard, De Bruyne, Doku – Lukaku

Reclamă

Rezerve: Kaminski, Bakayoko, De Cuyper, De Ketelaere, Lukebakio, Openda, Sels, Theate, Tielemans, Vermeeren, Vertonghen, Vranckx.

Ratare uriaşă a lui Radu Drăguşin în Belgia – România

Ratare uriaşă a lui Radu Drăguşin, în startul meciului Belgia – România, din grupa E de la EURO 2024. Fundaşul central al lui Edi Iordănescu putea înscrie primul său gol la naţională într-un moment extrem de important.

Jucătorul lui Tottenham a avut o şansă uriaşă de a marca în poarta Belgiei, la scurt timp după ce România primise gol. Tielemans a reuşit să îl învingă pe Niţă după numai 74 de secunde.

Tricolorii au avut o ocazie rarisimă de a restabili imediat egalitatea. Marius Marin a fost lăsat liber în flancul stâng şi a centrat impecabil pentru Radu Drăguşin. Cel mai scump jucător român din istorie a reluat perfect cu capul, din şase metri.

Drăguşin a trimis sub transversală, dar Koen Casteels i-a interzis golul. Portarul Belgiei a respins mingea cu vârful degetelor, de sub transversală. Parada incredibilă a avut loc chiar în faţa peluzei în care erau doar fani ai României.

Cu o victorie împotriva Belgiei, România era sigură de calificarea în optimile de finală ale EURO 2024. Trupa lui Edi Iordănescu mai are de jucat cu Slovacia.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:01

România – Olanda, în optimi la EURO 2024. Cu ce colos ne luptăm, de fapt, pentru sferturile de finală de la Campionatul European

22:56

„Incredibil! Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!” Meciul de la EURO 2024 care l-a şocat pe Marius Şumudică

22:52

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB! Ce se întâmplă cu noul atacant al campioanei

22:31

Sepsi a condus-o pe Ferencvaros cu 4-0, însă scorul final a surprins pe toată lumea! Ce a reușit campioana din Ungaria

22:30

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

22:14

„Mitralieră atomică!” Gigi Becali, „cucerit” de Alex Băluță! Pe ce poziție va juca la FCSB, după venirea lui Marius Ștefănescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și