Închide meniul

Elveţia – Germania 1-1 şi Scoţia – Ungaria 0-1! Maghiarii au obținut locul al 3-lea în Grupa A! Scoțienii, eliminați!

Alex Masgras Publicat: 23 iunie 2024, 23:57

Reclamă
Elveţia – Germania 1-1 şi Scoţia – Ungaria 0-1! Maghiarii au obținut locul al 3-lea în Grupa A! Scoțienii, eliminați!

Elveția - Germania 1-1 și Scoția - Ungaria 0-1!

Duel în partida dintre Germania şi Elveţia/ Profimedia

Meciurile Elveţia – Germania 1-1 şi Scoţia – Ungaria 0-1 au fost în format LIVE TEXT pe AS.ro! S-a stabilit clasamentul final din Grupa A. Germania a smuls un egal in extremis din meciul cu Ungaria şi a câştigat grupa. Ungaria a învins-o pe Scoţia, cu un gol marcat în prelungiri, şi s-a clasat pe locul al treilea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clasamentul Grupei A, de la EURO 2024:

  • 1.Germania – 7 puncte
  • 2.Elveția – 5 puncte
  • 3.Ungaria – 3 puncte
  • 4.Scoția – 1 punct

Elveția – Germania 1-1 și Scoția – Ungaria 0-1!

Final de meci! Scoția – Ungaria 0-1! Scoţia a fost eliminată de la EURO 2024, în timp ce Ungaria s-a clasat pe locul al treilea. Ungurii pot prinde un bilet către optimi, în funcţie de rezultatele din celelalte grupe.

Min. 90+10: Scoția – Ungaria 0-1! Csoboth a înscris după un contraatac de senzație! Dramatism uriaș în ultimele momente ale partidei!

Final de meci! Elveția – Germania 1-1! Germania a încheiat grupa pe primul loc, după remiza obţinută la limită cu Elveţia. Ţara gazdă a fost aproape să se claseze pe locul secund.

Reclamă
Reclamă

Min. 90+2: Elveția – Germania 1-1! Fullkrug a dat lovitura!

Min. 72: S-a reluat partida dintre Scoţia şi Ungaria! Varga a fost scos de pe teren pe targă!

Min. 69: Momente de panică la Scoţia – Ungaria! Meciul a fost întrerupt, după ce Varga  s-a prăbuşit pe gazon. Căpitanul Ungariei a început să plângă pe teren!

Reclamă

Min. 29: Elveția – Germania 1-0! Ndoye a dat lovitura, cu un șut din fața porții! A primit excelent balonul în careu, iar Neuer nu a reușit să intervină.

Min. 17 în Elveția – Germania 0-0! Andrich a înscris cu un șut de la distanță! Reușita a fost anulată, din cauza unui fault în atac.

Update: Au început cele două partide!

UPDATE: Echipele de start în Elveția – Germania

  • Elveția: Sommer – Schar, Akanji, Rodriguez, Widmer – Xhaka, Rieder, Aebischer, Freuler – Embolo, Ndoye
  • Germania: Neuer – Kimmich, Tah, Rudiger, Mittelstadt – Gundogan, Kroos, Andrich – Musiala, Havertz, Wirtz

UPDATE: Echipele de start în Scoția – Ungaria

  • Scoția: Gunn – Robertson, McKenna, Hendry, Hanley, Ralston – Gilmour, McGregor, McTominay, McGinn – Adams
  • Ungaria: Gulacsi – Dardai, Orban, Botka – Kerkez, Schafer, Styles, Bolla – Szoboszlai, Sallai – Varga

Scoţia şi Ungaria sunt echipele fără victorie din această grupă. Cu toate acestea, scoţienii au un avantaj de un punct, ei pornind cu prima şansă în ceea ce priveşte calificarea în optimi.

Practic, acest duel va decide ocupanta locului 3 din Grupa A de la EURO 2024. Dacă scoţienii ar avea 4 puncte în cazul unei victorii, Ungaria ar face primele puncte şi va spera să fie una dintre cele mai bune patru echipe de pe locul trei la finalul fazei grupelor a turneului final din Germania.

Meciul dintre Scoţia şi Ungaria se va juca la Stuttgart, în timp ce duelul Elveţia – Germania se va disputa la Frankfurt.

„Oribilul arbitru olandez” Ungaria a făcut scandal după meciul cu Germania! Szoboszlai: „O să am probleme mari dacă spun ceva”

Faza care a încins spiritele a avut loc la primul gol marcat de echipa lui Julian Nagelsmann, prin Jamal Musiala. Ungurii au acuzat un presupus fault la Willi Orban. Makkelie a lăsat faza să continue, iar golul a fost validat. Nici VAR nu a intervenit, lucru care i-a scos din sărite pe unguri.

„Ungaria a luptat, dar nu a avut nicio şansă împotriva oribilului arbitru olandez”, au titrat cei de la origo.hu.

Marco Rossi, selecţionerul Ungariei, a declarat că i-a avertizat pe jucători înaintea partidei şi l-a pus la zid pe Makkelie: „Le-am spus băieților după meci că greșelile fac parte din joc. Germania e o echipă mult mai valoroasă, e favorita turneului, cred că nu avea nevoie de ajutorul arbitrului. Arbitrul a fost cel mai slab de pe teren”.

Dominik Szoboszlai, starul celor de la Liverpool, s-a abţinut să comenteze arbitrajul, recunoscând că va avea probleme mari dacă va vorbi despre prestaţia olandezului: „N-ar fi bine să vorbesc, o să am probleme mari dacă spun ceva. A fost fault, dar nu mai contează acum”.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:49

CFR Cluj – UTA Arad LIVE TEXT (19:00). Dan Petrescu și Mircea Rednic caută victoria în Gruia. Echipele de start

17:23

Când este aşteptat să revină pe teren Olimpiu Moruţan! Veşti uriaşe despre internaţionalul român

17:11

Pep Guardiola, prima reacție după Newcastle – Manchester City 1-1: „Am luat decizii proaste!”

16:59

Carlo Ancelotti a dat cărțile pe față înainte de derby-ul Atletico – Real Madrid! Ce a spus despre absența lui Kylian Mbappe

16:22

Gică Hagi, mesaj despre Constantin Budescu înainte de Gloria Buzău – Farul: „Din aceeaşi categorie!” Ce a spus şi despre Alibec

15:36

Jannik Sinner, prima reacție după ce WADA a cerut suspendarea drastică a liderului ATP: „Sunt foarte surprins!”

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și