Închide meniul

„Oribilul arbitru olandez” Ungaria a făcut scandal după meciul cu Germania! Szoboszlai: „O să am probleme mari dacă spun ceva”

Alex Masgras Publicat: 19 iunie 2024, 22:53

Reclamă
„Oribilul arbitru olandez Ungaria a făcut scandal după meciul cu Germania! Szoboszlai: „O să am probleme mari dacă spun ceva

Ungaria a făcut scandal după meciul cu Germania! Szboszlai: "O să am probleme mari dacă spun ceva"

Willi Orban şi Ilkay Gundogan, în timpul meciului Germania - Scoţia, de la EURO 2024 / Profimedia

Ungaria a făcut scandal după meciul cu Germania. Ţara gazdă s-a impus cu 2-0 în a doua etapă din faza grupelor de la EURO 2024, la capătul unui meci extrem de controversat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arbitrajul a fost acuzat de unguri din toate părţile. Presa, jucătorii şi selecţionerul Marco Rossi l-au pus la zid pe Danny Makkelie pentru deciziile luate în timpul partidei.

„Oribilul arbitru olandez” Ungaria a făcut scandal după meciul cu Germania! Szoboszlai: „O să am probleme mari dacă spun ceva”

Faza care a încins spiritele a avut loc la primul gol marcat de echipa lui Julian Nagelsmann, prin Jamal Musiala. Ungurii au acuzat un presupus fault la Willi Orban. Makkelie a lăsat faza să continue, iar golul a fost validat. Nici VAR nu a intervenit, lucru care i-a scos din sărite pe unguri.

„Ungaria a luptat, dar nu a avut nicio şansă împotriva oribilului arbitru olandez”, au titrat cei de la origo.hu.

Marco Rossi, selecţionerul Ungariei, a declarat că i-a avertizat pe jucători înaintea partidei şi l-a pus la zid pe Makkelie: „Le-am spus băieților după meci că greșelile fac parte din joc. Germania e o echipă mult mai valoroasă, e favorita turneului, cred că nu avea nevoie de ajutorul arbitrului. Arbitrul a fost cel mai slab de pe teren”.

Reclamă
Reclamă

Dominik Szoboszlai, starul celor de la Liverpool, s-a abţinut să comenteze arbitrajul, recunoscând că va avea probleme mari dacă va vorbi despre prestaţia olandezului: „N-ar fi bine să vorbesc, o să am probleme mari dacă spun ceva. A fost fault, dar nu mai contează acum”.

Un român a stabilit recordul de viteză în prima etapă a grupelor de la EURO 2024!

Un român a stabilit recordul de viteză în prima etapă a grupelor de la EURO 2024. „Tricolorii” au debut perfect la turneul final din Germania şi s-au impus cu 3-0 în faţa Ucrainei, la capătul unei partide de vis.

Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Denis Drăguş au fost marcatorii celor trei goluri de la Munchen, dar nu au fost singurii jucători remarcaţi ai partidei de debut de la EURO 2024.

Reclamă

În meciul România – Ucraina, Valentin Mihăilă, intrat pe teren în repriza secundă, a întregistrat o viteză de 35,9 km/h. Aceasta a fost cea mai mare viteză înregistrată până acum la turneul final din Germania, potrivit uefa.com.

Cu această viteză, Valentin Mihăilă este peste mai mulţi jucători importanţi precum Kylian Mbappe (locul 4 – 35,2 km/h) şi Kyle Walker (locul 7 – 34,6 km/h). Mai mult, Kyle Walker este la egalitate cu Andrei Raţiu, el fiind celălalt „tricolor” din Top 10. Pe locul al doilea se află Jeremy Doku, belgianul lui Manchester City (35,3 km/h), la egalitate cu Rasmus Holjund, danezul lui Manchester United.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:49

LIVE TEXTDinamo – Botoşani 2-0! Selmani a dat lovitura cu un lob excelent, după greșeala lui Pap! Politic a marcat şi el

21:39

Mihai Stoica a venit cu o replică pentru Marius Șumudică, după ce antrenorul nu s-a declarat surprins victoria FCSB-ului cu RFS

21:10

LIVE VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-0. Supercupa CAF este în direct în AntenaPLAY

20:57

VideoAlex, fratele lui Edi Iordănescu, le-a pus gând rău celor de la FCSB în Cupa României: „Cred că avem o şansă”

20:38

Petrolul – Hermannstadt 4-1! „Lupii” lui Mehmet Topal au făcut spectacol! Mihnea Rădulescu, „dublă” de senzație

20:37

VideoNicolae Stanciu şi-a amintit ce greu i-a fost când a început fotbalul: „Nu aveam echipamente, mergeam cu haine normale!”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și