Închide meniul

Selecţionerul Scoţiei s-a prăbuşit emoţional după arbitrajul cu Ungaria: „Am şi alte cuvinte, dar nu am de gând să le folosesc”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 iunie 2024, 13:40

Reclamă
Selecţionerul Scoţiei s-a prăbuşit emoţional după arbitrajul cu Ungaria: „Am şi alte cuvinte, dar nu am de gând să le folosesc

Selecţionerul Scoţiei s-a prăbuşit emoţional după arbitrajul cu Ungaria

Profimedia

Selecţionerul Scoţiei s-a prăbuşit emoţional după arbitrajul cu Ungaria. Scoţienii l-au acuzat pe arbitrul argentinian că le-a refuzat un penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecţionerul Scoţiei, Steve Clarke, l-a criticat pe arbitrul argentinian Facundo Tello pentru că nu a acordat un penalty echipei sale în înfrângerea de duminică cu Ungaria (1-0), de la Euro-2024.

Selecţionerul Scoţiei s-a prăbuşit emoţional după arbitrajul cu Ungaria

Echipa sa a pierdut duminică cu 1-0 în faţa Ungariei, primind un gol în prelungiri. Însă pentru selecţionerul Scoţiei, momentul decisiv al meciului a venit în minutul 79, când jucătorul său, Stuart Armstrong, a fost dezechilibrat de Willi Orban în suprafaţa de pedeapsă.

Deşi faultul părea a fi real, arbitrul argentinian Facundo Tello nu a fluierat nimic, iar arbitrii din camera video nu au considerat oportun să îi ceară să revadă acţiunea. Acest lucru l-a determinat pe Clarke să pună la îndoială competenţa arbitrului, exprimându-şi surprinderea că acesta a condus un meci în Europa şi nu în America de Sud, scrie news.ro.

Punctul de cotitură al meciului pentru mine a fost la acea fază. Este 100% penalty şi cineva trebuie să-mi explice de ce nu s-a dat penalti. Pentru că altfel cred că e ceva în neregulă. Am avut o discuţie cu arbitrii? Ce rost are, e argentinian. Ce rost are? De ce nu există un arbitru european? Încerc să îmi dau seama, dar nu ştiu, nu înţeleg. Nu înţeleg cum VAR se poate uita la asta şi spune că nu este penalty. Asta e doar părerea mea.

Reclamă
Reclamă

Este 100% penalty. Cineva, undeva, trebuie să-mi explice de ce nu este penalty. Este 100% şi într-un meci cu un singur gol, dacă am fi primit acel penalti, seara ar fi putut fi diferită. Am şi alte cuvinte, dar nu am de gând să le folosesc„, a spus el.

Fostul jucător al lui Chelsea (1987-1998) a vorbit şi despre originea arbitrului. „Într-o competiţie europeană, ar fi fost mai bine să avem un arbitru european. Dar noi am avut VAR european. Poate că arbitrul nu a văzut clar problema pe teren, dar care este rostul VAR-ului dacă nu va interveni la aşa ceva? Este penalti”.

Facundo Tello, care a condus sfertul de finală al Cupei Mondiale din 2022 dintre Maroc şi Portugalia, participă la Euro-2024 „ca parte a cooperării dintre UEFA şi Confederaţia Sud-Americană de Fotbal (CONMEBOL)”, a precizat UEFA pe site-ul său.

Reclamă

În urma eşecului cu Ungaria din grupa A, Scoţia a fost eliminată de la Euro-2024.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:37

Dan Petrescu a rămas „mască”, după greşeala uriaşă a lui Ciprian Deac din CFR Cluj – UTA! Imaginile surprinse

19:35

„Se deghizează!” Andrei Rațiu, comparat cu Zinedine Zidane de Marca după Rayo – Leganes 1-1. Nota primită de român

19:21

Irina Begu, eliminată de la China Open! A fost învinsă de Mira Andreeva, în turul al 2-lea

18:46

Poli Iași – U Cluj 1-0! Prima înfrângere a sezonului pentru liderul Ligii 1! Săndoi continuă seria rezultatelor pozitive

18:41

Italienii s-au convins de Horaţiu Moldovan, după al treilea meci ca titular la Sassuolo! Nota primită

18:17

Erling Haaland ar putea rata următorul meci al lui Manchester City! Anunţul lui Pep Guardiola, după 1-1 cu Newcastle

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și