Închide meniul

Luka Modric, în lacrimi după ce a marcat în Croaţia – Italia! Recordul spulberat de starul lui Real Madrid

Viviana Moraru Publicat: 24 iunie 2024, 23:39

Reclamă
Luka Modric, în lacrimi după ce a marcat în Croaţia – Italia! Recordul spulberat de starul lui Real Madrid

Luka Modric, în lacrimi după ce a marcat în Croaţia - Italia

Luka Modric/ Profimedia

Luka Modric a fost surprins în lacrimi, după ce a marcat în duelul dintre Croaţia şi Italia. Starul lui Real Madrid a devenit cel mai în vârstă jucător care marchează la EURO.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Croaţia o poate trimite acasă pe Italia. Naţionala lui Zlatko Dalic are nevoie de victorie, pentru a se califica în fazele eliminatorii ale turneului final din Germania.

Luka Modric, în lacrimi după ce a marcat în Croaţia – Italia

Luka Modric a fost „înger şi demon” pentru naţionala lui. Mai întâi, mijlocaşul de 38 de ani a ratat un penalty, în minutul 54. Donnarumma a apărat execuţia starului lui Real Madrid.

La doar 33 de secunde distanţă, Luka Modric s-a revanşat şi a înscris, ducându-şi astfel naţionala în avantaj. Reluarea lui Ante Budimir a fost respinsă din faţa porţii de Donnarumma, balonul a ajuns la Modric, care nu a stat pe gânduri şi a marcat.

Graţie golului marcat în poarta Italiei, Luka Modric a devenit cel mai în vârstă jucător din istorie care marchează la EURO, la 38 de ani şi 289 de zile.

Reclamă
Reclamă

Croaţia se va califica direct în optimile EURO 2024, dacă va învinge Italia. Campioana en-titre va pica pe locul trei în grupă, şi va aşetpta şi rezultatele din celelalte grupe, pentru a afla dacă prinde un bilet pentru fazele eliminatorii ale turneului din Germania.

În celălalt meci al grupei se întâlnesc Spania şi Albania. Ibericii conduc cu 1-0 încă din prima reprizp, după golul înscris de Ferran Torres.

Reclamă

„Nu îmi place!” Luka Modric, de partea lui Lionel Messi în „conflictul” cu Kylian Mbappe

Luka Modric a declarat că este de partea lui Lionel Messi în „conflictul” cu Kylian Mbappe. Cele două mari superstaruri s-au contrazis recent pe tema turneelor finale, iar atacantul Franței a spus că un Campionat European este mai complicat decât o Cupă Mondială.

Cuvintele lui Mbappe l-au deranjat inclusiv pe starul Lionel Messi, căpitanul campioanei mondiale Argentina şi fost coechipier cu atacantul francez la Paris Saint-Germain.

”Mbappe a spus asta? El s-a gândit măcar şi la echipele din America de Sud? Mbappe a mai vorbit despre lucrurile astea şi înainte de Cupa Mondială, din Qatar. Fiecare acordă importanţă competiţiei în care joacă. Campionatul European este foarte important, dar Mbappe exclude echipe ca Brazilia, Argentina sau Uruguay, echipe care au cinci, patru sau două Cupe Mondiale în palmares”, a replicat Messi, citat de agerpres.ro.

Și Luka Modric, căpitanul selecţionatei Croaţiei, l-a contrazis pe francezul Kylian Mbappe, viitorul său coechipier de la Real Madrid, estimând că o Cupă Mondială este o competiţie mai dificilă decât un Campionat European de fotbal.

„Este adevărat că la EURO sunt meciuri între cele mai bune echipe din Europa, dar la Cupa Mondială sunt şi Argentina, Brazilia, Uruguay şi Chile, echipe mari”, a replicat Modric.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:24

Ciprian Deac și-a turnat cenușă în cap după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre greșeala din prima repriză

21:14

LIVE VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Casa Pia – Guimaraes se joacă ACUM. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

21:10

Valentin Costache, euforic după ce a marcat în CFR Cluj – UTA 1-3: „Mă bucur pentru mine, aveam mare nevoie!”

21:05

LIVE TEXTRapid – Oțelul Galați 0-0. Marius Şumudică ţinteşte prima victorie în Giuleşti! Duel „de foc” cu Dorinel Munteanu

20:37

Bayern a marcat „golul sezonului” în derby-ul cu Bayer Leverkusen! Reuşita de senzaţie care i-a făcut pe fani să o ia razna

20:24

Dominik Szoboszlai, ratare uluitoare în Wolverhampton – Liverpool! Coechiperii și-au pus mâinile în cap

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY
Citește și