Închide meniul

Mădălina Amăistroaie și Alex Creț s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Team Romania a ajuns la 95 de sportivi

Alex Ioniță Publicat: 25 iunie 2024, 15:56

Reclamă
Mădălina Amăistroaie și Alex Creț s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Team Romania a ajuns la 95 de sportivi

Mădălina Amăistroaie și Alex Creț s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Paris!

Colaj: Facebook COSR

Mădălina Amăistroaie și Alex Creț s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Tânăra sportivă a reușit o performanță de excepție la tir cu arcul, în timp ce Creț va concura, la Paris, la proba de Judo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru a doua oară consecutiv, Amăistroaie va reprezenta România în competiţiile de tir cu arcul de la Jocurile Olimpice.

Mădălina Amăistroaie și Alex Creț s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Paris!

Sportiva legitimată la CSM Suceava şi CSU Cluj, antrenată de Ioana Covaliu, a primit loc cotă din partea Federaţiei Internaţionale de specialitate. Mădălina Amăistroaie a concurat şi la JO Tokyo 2020, notează news.ro.

Calificarea lui Alex Creț a fost anunțată de Federația Română de Judo:

“Federaţia Internaţională de Judo (IJF) a transmis în cursul diminetii scrisoara oficială de confirmare a calificarii sportivului Cret Alex -90 kg pentru Jocurile Olimpice de la Paris de anul acesta”, a preczat FR Judo.

Reclamă
Reclamă

Alex Creţ, legitimat la CSM Oradea, este antrenat la lot de Emil Morar. Pentru sportiv va fi prima participare olimpică.

Team Romania are, după alăturarea celor doi, 95 de sportivi.

Kylian Mbappe a anunțat că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris!

Kylian Mbappe a anunțat că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris! Atacantul francez i-a uimit pe fanii „Les Bleus”, înainte de startul marii întreceri din această vară.

Reclamă

Într-o conferinţă de presă organizată duminică la Düsseldorf, Kylian Mbappé a confirmat că nu va participa la JO din această vară. Anunţul are legătură cu transferul său la Real Madrid.

În discursul său, Mbappe a dat de înțeles că principalul motiv pentru care nu va participa la Jocurile Olimpice este transferul la Real Madrid. Superstarul francez a spus că echipa din capitala Spaniei nu îi permite să facă parte din lotul lui Thierry Henry, pentru JO.

„Clubul meu are o poziţie foarte clară, de acum încolo cred că nu voi participa la JO. Pur şi simplu aşa stau lucrurile. Mă alătur unei noi echipe. Să ajungi în septembrie pentru o nouă aventură nu este cel mai bun mod de a începe o aventură.

Acum, o să urez succes echipei Franţei. Voi urmări toate meciurile, bineînţeles, în calitate de suporter. Voi fi spectator. Sper ca băieţii să aducă acasă medalia de aur”, a spus Mbappe, citat de news.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

22:40

Eliza Samara – Man Kuai, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (duminică, 7:45)! Românca luptă la WTT China Smash

22:04

LIVE VIDEOBenfica – Gil Vicente se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Meciul serii din Liga Portugal

22:02

Reacţia lui Dan Petrescu, după ce i s-a cerut demisia de la CFR: „Când nu sunt aici, sunt bun!” Discurs dur după eşecul cu UTA

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și