Închide meniul

„Nu ne putem plânge!” Reacţia olandezilor, după ce s-au stabilit optimile de la EURO 2024! Ce au spus despre România

Viviana Moraru Publicat: 27 iunie 2024, 8:30

Reclamă
„Nu ne putem plânge! Reacţia olandezilor, după ce s-au stabilit optimile de la EURO 2024! Ce au spus despre România

Reacţia olandezilor, după ce s-au stabilit optimile de la EURO 2024! Ce au spus despre România

Jucătorii Olandei şi ai României/ Colaj Profimedia

Reacţia olandezilor, după ce s-au stabilit optimile de la EURO 2024, iar România le va fi adversară, nu a întârziat să apară. Aceştia au răsuflat uşuraţi, după ce au evitat duelul „de foc” cu Anglia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a avut ghinion şi se va duela cu cea mai puternică echipă care s-a calificat în optimile EURO 2024, de pe locul al treilea. Partida se va disputa marţi, şi va fi în format live text, pe AS.ro, de la ora 19:00.

Reacţia olandezilor, după ce s-au stabilit optimile de la EURO 2024

Olandezii au transmis că România este o surpriză a Campionatului European din Germania, dat fiind faptul că a câştigat grupa. Aceştia au amintit de Gică Hagi, dar şi de faptul că fiul „Regelui” evoluează în prezent la naţională. De asemenea, „batavii” au amintit şi de perioada în care Răzvan Marin evolua la Ajax.

„La ce se poate aștepta Olanda de la România în optimile de finală la Campionatul European? Țara est-europeană este surprinzătoarea câștigătoare a Grupei E.

Calificarea a dus la mari sărbători în țara est-europeană, care a avansat în sferturi la Cupa Mondială din 1994 și la EURO 2000, dar nu a realizat prea mult în ultimii ani.

Reclamă
Reclamă 4

Perioada de glorie a fotbalului românesc a fost în anii ’80 și ’90 opt, cu jucători ca Marius Lacătuș, Dorinel Munteanu și cel mai mare fotbalist român din istorie, Gheorghe Hagi.

Actuala selecție românească îl include pe Ianis Hagi, fiul legendei fotbalului, care a fost numit «Maradona Carpaților» și a jucat de 125 de ori pentru țara sa”, notează olandezii de la telegraaf.nl.

„Olandezii sunt optimişti!”

De asemenea, o altă sursă menţionează că naţionala Olandei nu ar trebui să se plângă, dat fiind faptul că a încheiat grupa pe locul trei şi a evitat Anglia, în optimi. Olandezii subliniază faptul că Georgia a produs surpriza şi datorită victoriei ei cu Portugalia, Olanda se va duela cu România pentru un loc în sferturi.

Reclamă

„Echipa olandeză evită Anglia datorită unui debutant surprinzător la Campionatul European (n.r. – Georgia): România va fi adversara lor în optimile de finală.

La o zi după înfrângerea împotriva Austriei, olandezii sunt ceva mai optimiști. Datorită Georgiei, naționala Olandei nu va juca împotriva Angliei în optimile de la EURO 2024, ci a României.

Echipa olandeză va avea un adversar ceva mai ușor, pe hârtie. Olanda nu are plângeri cu privire la program, pentru că nu poate întâlni decât în finală echipe de top ca Spania, Germania, Portugalia și Franța (n.r. – de fapt, cu Franța s-ar putea duela în semifinale)”, au notat şi olandezii de la AD.nl.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:54

Giorgio Chiellini, ironie supremă pentru Franţa după ce a ajuns în sferturi cu două autogoluri şi un gol din penalty

23:47

VIDEO„Prostule!” Kevin De Bruyne a jignit un jurnalist, după eliminarea Belgiei de la EURO 2024. Întrebarea care l-a enervat crunt

23:16

Edi Iordănescu a recunoscut că s-au exersat şi loviturile de departajare înainte de România – Olanda: „Orice este posibil!”

23:15

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

23:10

Cristiano Ronaldo a cedat nervos după un gest făcut de Daniele Orsato, în Portugalia – Slovenia! Arbitrul l-a scos din minţi

23:10

FotoPortugalia – Slovenia 0-0. Cristiano Ronaldo a ratat un penalty în prelungiri şi a izbucnit în plâns. Lovituri de departajare

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și