Închide meniul

Jose Mourinho a criticat naționala Portugaliei! A văzut meciurile de la EURO și a dat verdictul: „Mă așteptam la mai mult”

Alex Ioniță Publicat: 8 iulie 2024, 19:33

Reclamă
Jose Mourinho a criticat naționala Portugaliei! A văzut meciurile de la EURO și a dat verdictul: „Mă așteptam la mai mult

Jose Mourinho a criticat naționala Portugaliei

Profimedia

Jose Mourinho a criticat naționala Portugaliei! Marele antrenor lusitan a vorbit despre selecționata țării sale, după eliminarea acestei de la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portugalia s-a oprit în sferturile de finală ale turneului final din Germania. Cristiano Ronaldo și colegii săi au fost eliminați de Franța, după 3-5, la loviturile de departajare.

Jose Mourinho a criticat naționala Portugaliei!

La câteva zile de la eliminarea lusitanilor de la EURO 2024, Jose Mourinho a transmis faptul că naționala Portugaliei nu a fost convigătoare la EURO și că partida cu Franța a reprezentat „momentul adevărului”.

De asemenea, antrenorul de la Fenerbahce a tras un semnal de alarmă și a dat de înțeles că jucătorii echipei naționale trebuie să se gândească acum la preliminariile pentru Cupa Mondială din 2026.

„Portugalia nu a fost fantastică, în ciuda faptului că a ajuns în sferturile de finală. Mă așteptam la mai mult. Am fost înainte de începerea Campionatului European la meciul Portugalia-Croația și nu mirosea bine.

Reclamă
Reclamă

În timpul turneului, echipa nu a fost convingătoare. Dar apoi ajungi la momentul adevărului și Portugalia nu a fost una dintre cele mai puternice echipe. E tânără, iar Cupa Mondială este chiar după colț”, a spus Jose Mourinho, potrivit record.pt.

Reacţia lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea Portugaliei

Reacţia lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea Portugaliei de la EURO 2024, nu a întârziat să apară. Starul lusitan a transmis că naţionala sa merita mai mult la turneul final din Germania.

Portugalia a fost eliminată de Franţa, la loviturile de departajare, din sferturile Campionatului European. Joao Felix a fost jucătorul care a ratat decisiv pentru lusitani.

Reclamă

Cristiano Ronaldo s-a declarat dezamăgit de înfrângerea suferită de Portugalia. Acesta s-a declarat recunoscător pentru susţinerea de care a avut parte naţionala sa, pe tot parcursul turneului final din Germania.

De asemenea, Cristiano Ronaldo a transmis un mesaj cu subînţeles şi despre retragere. Acesta a dat de înţeles că îşi doreşte să continue să evolueze în naţionala Portugaliei.

„Ne-am dorit mai mult. Am meritat mai mult. Pentru noi. Pentru fiecare dintre voi. Pentru Portugalia.

Suntem recunoscători pentru tot ceea ce ne-ați oferit și pentru tot ceea ce am realizat până acum.

Pe teren și în afara lui, sunt sigur că această moștenire va fi onorată și va continua să fie construită. Împreună”, a notat Cristiano Ronaldo, pe contul său oficial de X.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:53

Robert Lewandowski a redevenit o „bestie” cu Hansi Flick pe bancă. Starul Barcelonei, hat-trick de senzaţie în 32 de minute

17:53

Răzvan Marin, prima reacţie după ce a fost huiduit de fanii lui Juventus: „Nu a fost uşor”

17:27

LIVE VIDEOFC Porto – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:30). Benfica joacă de la 20:00! Guimaraes – Boavista e ACUM

17:15

Coco Gauff a defilat în finala de la Beijing! Victorie categorică pentru amerincancă în faţa Karolinei Muchova

17:05

Botoșani – Rapid LIVE TEXT (18:15). Giuleștenii lui Șumudică, față în față cu ultima clasată. Echipele de start

16:57

EXCLUSIVNicolae Stanciu e gata de bătăliile cu Cipru şi Lituania: „Să câştigăm ambele meciuri şi să terminăm grupa pe primul loc!”

1 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 2 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul 5 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 6 Mercedes, mașini năzuroase! Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și