Închide meniul

Lamine Yamal doboară record după record în Spania – Franţa! A scris istorie după bijuteria de gol din semifinalele EURO 2024

Alex Masgras Publicat: 9 iulie 2024, 22:44

Reclamă
Lamine Yamal doboară record după record în Spania – Franţa! A scris istorie după bijuteria de gol din semifinalele EURO 2024

Lamine Yamal doboară record după record în Spania - Franţa! A scris istorie după bijuteria de gol din semifinalele EURO 2024

Lamine Yamal, după ce a marcat în Spania - Franţa / Profimedia

Lamine Yamal doboară record după record în Spania – Franţa. Starul de numai 16 ani al Barcelonei a restabilit egalitatea în prima semifinală de la EURO 2024 cu o minunăţie de gol la Munchen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Yamal l-a învins pe Maignan în mintul 21 al partidei cu un şut superb din afara careului. Portarul celor de la AC Milan a zburat după balon, dar nu a putut face nimic.

Lamine Yamal doboară record după record în Spania – Franţa! A scris istorie după bijuteria de gol din semifinalele EURO 2024

Cu această reuşită, Lamine Yamal a devenit cel mai tânăr marcator din istoria Campionatelor Europene. El a marcat în meciul cu Franţa la vârsta de 16 ani şi 362 de zile.

La scurt timp după ce Yamal a restabilit egalitatea, spaniolii au trecut în avantaj. După o fază superbă în careul Franţei, Dani Olmo a şutat puternic, iar balonul nu a mai putut fi oprit de Kounde, în contul căruia s-a trecut şi autogolul.

Reclamă
Reclamă 4

Echipele de start în Spania – Franţa

Spania: Unai Simon – Navas, Nacho, Laporte, Cucurella – Fabian, Rodri, Olmo – Yamal, Morata, Nico Williams
Rezerve: Raya, Remiro, Vivian, Merino, Joselu, Ferran, Oyarzabal, Grimaldo, Baena, Zubimendi, Fermin, Ayoze
Selecționer: Luis de la Fuente

Franța: Maignan – Kounde, Upamecano, Saliba, T. Hernandez – Kante, Tcouameni, Rabiot – Dembele, Kolo Muani, Mbappe
Rezerve: Samba, Areola, Pavard, Mendy, Camavinga, Griezmann, Giroud, M. Thuram, Zaire-Emery, Fofana, Coman, Clauss, Konate, Barcola
Selecționer: Didier Deschamps

Reclamă

Lionel Messi, fotografie de colecţie cu Lamine Yamal! Puştiul-minune al Spaniei nu avea nici măcar un an

A fost postată o fotografie de colecţie cu Lionel Messi şi Lamine Yamal. Puştiul-minune al Spaniei nu avea nici măcar un an atunci când a fost realizată fotografia.

Lamine Yamal a scris istorie la EURO 2024, fiind cel mai tânăr jucător care evoluează la un turneu final european.

Cunoscutul jurnalist, Fabrizio Romano, a fost cel care a postat fotografie cu Lionel Messi şi Lamine Yamal. Aceasta a fost efectuată în urmă cu 17 ani, iar internaţionalul român nu împlinise nici măcar un an.

La momentul respectiv, părinţii lui Lamine Yamal au avut şansa să efectueze o şedinţă foto cu Lionel Messi, cel care pe vremea respectivă evolua la Barcelona.

„Lamine nu avea nici măcar 1 an când familia sa a avut șansa de a filma cu Leo Messi pentru un calendar caritabil. Restul e istorie”, notează Fabrizio Romano, pe contul său oficial de Instagram.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:31

Răzvan Lucescu, înainte de noul sezon din Grecia: „Visul meu este să joc în grupele Champions League”

12:00

Horaţiu Moldovan, aproape de plecarea de la Atletico Madrid. Poate deveni coleg cu un alt român

11:33

Marian Iancu a dat verdictul în lupta la titlu: „Este mare favorită! Va fi greu să le facă faţă cineva!”

10:55

LIVE VIDEOPrezentarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid este ACUM. Starul francez a semnat contractul

10:29

„Face prea multe prostii!” Gigi Becali a mai scos un jucător din primul 11, după startul ratat din Liga 1: „O să încercăm cu el!”

10:00

Preşedintele Federaţiei columbiene de fotbal a fost arestat la Miami după finala Copa America 2024

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și