Închide meniul

Nemţii nu l-au uitat pe Marc Cucurella la Spania – Franţa! Ce a păţit fundaşul lui Chelsea în semifinala de la EURO 2024

Alex Masgras Publicat: 10 iulie 2024, 0:02

Reclamă
Nemţii nu l-au uitat pe Marc Cucurella la Spania – Franţa! Ce a păţit fundaşul lui Chelsea în semifinala de la EURO 2024

Nemţii nu l-au uitat pe Marc Cucurella la Spania - Franţa! Ce a păţit fundaşul lui Chelsea în semifinala de la EURO 2024

Marc Cucurella, în semifinala Spania - Franţa de la EURO 2024 / Profimedia

Nemţii nu l-au uitat pe Marc Cucurella la Spania – Franţa. Titular în prima semifinală de la EURO 2024, fundaşul lui Chelsea a fost luat la ţintă de spectatorii germani prezenţi la meciul de la Munchen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cucurella a fost în centrul atenţiei după sfertul dintre Spania şi Germania, atunci când şutul lui Musiala i-a lovit mâna, dar arbitrul Anthony Taylor nu a acordat lovitură de la 11 metri şi nici nu a fost chemat să revadă faza.

Nemţii nu l-au uitat pe Marc Cucurella la Spania – Franţa! Ce a păţit fundaşul lui Chelsea în semifinala de la EURO 2024

În ciuda tuturor explicaţiilor care au apărut după meciul de la Stuttgart, fanii germani nu l-au menajat deloc pe Marc Cucurella în meciul cu Franţa. Fundaşul lui Chelsea a fost huiduit de către spectatorii locali încă din momentul în care a ieşit la încălzire.

Cucurella a fost huiduit şi în timpul meciului, de fiecare dată când a atins mingea, iar fanii spanioli, dar şi cei englezi, nu s-au ferit să îi „înţepe” pe nemţi pentru faptul că nu au trecut peste momentul controversat din sferturi.

„Îmi vine să râd când văd că germanii au dat 100 de euro ca să meargă la Spania – Franţa pentru a-l huidui pe Cucurella în loc să vândă biletul unui spaniol sau francez”, „Incredibilă dăruirea fanilor germani care au venit la meci doar ca să îl huiduie pe Cucurella”, au fost câteva dintre comentariile de pe social media.

Reclamă
Reclamă

Marc Cucurella a avut o replică tăioasă după cea mai controversată fază din Spania – Germania

Fundaşul celor de la Chelsea a fost în centrul unui moment îndelung analizat în sferturile de finală, după ce şutul lui Musiala a fost blocat de acesta cu mâna, în careu.

Anthony Taylor a lăsat jocul să continue, iar nici din camera VAR nu a venit niciun semn, astfel că jocul a continuat. Cu toate acestea, englezul a fost criticat dur de multe voci pentru decizia de a nu acorda lovitură de la 11 metri.

La câteva zile de la fluierul final, Marc Cucurella a rupt tăcerea şi a vorbit despre fază. Spaniolul are încredere în decizia luată de arbitru pe teren şi contraatacă, spunând că şi echipa sa are motive de nemulţumire faţă de arbitraj, în condiţiile în care Toni Kroos ar fi putut fi eliminat, după ce l-a scos din joc pe Pedri, în debutul partidei.

Reclamă

„Am fost liniștit pentru că arbitrul a spus că nu este nimic. Dacă experții spun că nu este henț, atunci nu este.

Nu mă implic, respect ceea ce spun arbitrii. Îi înţeleg şi pe cei care au îndoieli. Și noi ne putem plânge de faptul că Toni Kroos putea fi eliminat”, a declarat Marc Cucurella, citat de marca.com.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:11

Bernadette Szocs va evolua la WTT Champions Montpellier 2024. Competiţia e live în AntenaPLAY (22 – 27 octombrie)

15:01

Neluțu Varga e dispus să-l cedeze pe Louis Munteanu la FCSB: „Dacă Gigi Becali plătește, e al lui!”

14:32

Adevăratul motiv pentru care Răzvan Lucescu a amenințat cu demisia de la PAOK! Grecii au aflat totul

13:49

Anunț de ultim moment despre viitorul lui Marius Șumudică la Rapid! Avertisment pentru jucători: „Să se trezească imediat!”

13:39

Kylian Mbappe, criticat după ce a refuzat naţionala Franţei şi a jucat pentru Real Madrid

13:28

Decizia luată de antrenorul lui Rangers legată de Ianis Hagi după cartonaşul roşu încasat la revenire

1 Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri” 2 VIDEOGestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român 3 VIDEOFC Porto – Braga 2-1 a fost live în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru „dragoni”! Nacional – Benfica a fost întrerupt 4 FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el 5 Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional” 6 Nicolae Mitea a spus pe cine preferă dintre Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea: „Îmi place mai mult. E mai complex”
Citește și