Închide meniul

Marc Cucurella, replică tăioasă după cea mai controversată fază din Spania – Germania: „Şi noi ne putem plânge”

Alex Masgras Publicat: 7 iulie 2024, 16:24

Reclamă
Marc Cucurella, replică tăioasă după cea mai controversată fază din Spania – Germania: „Şi noi ne putem plânge

Marc Cucurella, replică tăioasă după cea mai controversată fază din Spania - Germania: "Şi noi ne putem plânge"

Faza controversată din Spania - Germania / Profimedia

Marc Cucurella a avut o replică tăioasă după cea mai controversată fază din Spania – Germania. Fundaşul celor de la Chelsea a fost în centrul unui moment îndelung analizat în sferturile de finală, după ce şutul lui Musiala a fost blocat de acesta cu mâna, în careu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anthony Taylor a lăsat jocul să continue, iar nici din camera VAR nu a venit niciun semn, astfel că jocul a continuat. Cu toate acestea, englezul a fost criticat dur de multe voci pentru decizia de a nu acorda lovitură de la 11 metri.

Marc Cucurella, replică tăioasă după cea mai controversată fază din Spania – Germania: „Şi noi ne putem plânge”

Nici în acest moment, microbiştii nu au ajuns la un numitor comun în ceea ce priveşte faza din minutul 106 al meciului de la Stuttgart. La două zile de la fluierul final, Marc Cucurella a rupt tăcerea şi a vorbit despre fază.

Spaniolul are încredere în decizia luată de arbitru pe teren şi contraatacă, spunând că şi echipa sa are motive de nemulţumire faţă de arbitraj, în condiţiile în care Toni Kroos ar fi putut fi eliminat, după ce l-a scos din joc pe Pedri, în debutul partidei.

„Am fost liniștit pentru că arbitrul a spus că nu este nimic. Dacă experții spun că nu este henț, atunci nu este.

Reclamă
Reclamă

Nu mă implic, respect ceea ce spun arbitrii. Îi înţeleg şi pe cei care au îndoieli. Și noi ne putem plânge de faptul că Toni Kroos putea fi eliminat”, a declarat Marc Cucurella, citat de marca.com.

Mesajul lui Pedri, după ce Toni Kroos l-a făcut să rateze fazele finale ale EURO 2024

Mesajul lui Pedri, după ce Toni Kroos l-a făcut să rateze fazele finale ale EURO 2024, este unul emoţionat. Mijlocaşul neamţ al lui Real Madrid l-a „rupt” pe Pedri după doar câteva minute din Germania – Spania, finala din sferturi a EURO 2024.

Ulterior, Toni Kroos, aflat la ultimul său meci, i-a cerut scuze lui Pedri, iar ibericul, a postat la rândul lui un mesaj special pe Instagram, care îl vizează şi pe fostul său adversar din El Clasico.

Reclamă

„Am venit în Germania pentru EURO şi aici voi fi până la final. Pentru că visul, fără dubii, va continua. În această săptămână e cazul să încurajez altfel această familie. Sprijinul pe care l-am primit a fost incredibil.

Cel mai greu moment a trecut şi revenirea a început deja. Voi fi curând la un nivel înalz la Barcelona. Îţi mulţumesc Toni Kroos pentru mesajul tău. Acesta este fotbalul şi aceste lucruri se întâmplă. Cariera şi recordurile tale vor rămâne pentru totdeauna”, a scris Pedri.

Pedri a fost înlocuit cu Olmo, care a făcut cel mai mare meci al carierei. A marcat un gol şi a pasat decisiv la reuşita lui Merino, care a dus Spania în semifinale, unde va întâlni Franţa.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:49

Costel Gâlcă, discurs rar în fotbalul românesc după remiza cu Oţelul: „Meritau să câştige! Ăsta e adevărul!”

23:29

Daniel Bîrligea, comparat de Gigi Becali cu Luis Suarez! Clauza pe care o are la FCSB: „Acum mă oftic că i-am pus numai atât”

23:23

Oțelul – Universitatea Craiova 1-1! Dorinel Munteanu și Costel Gâlcă s-au încurcat reciproc! Cum arată clasamentul

23:15

LIVE VIDEOSporting – Casa Pia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Programul complet din Liga Portugal

23:06

Reacţia lui Denis Drăguş, după ce a dat o pasă decisivă în Hatayspor – Trabzonspor 1-1: „Trebuie să fim mai buni!”

22:18

„Îmi doresc să câștige CFR Cluj campionatul”. Mihai Stoica a auzit declaraţia jucătorului de la Poli Iaşi şi a răbufnit

1 Decizia luată de patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, după ce echipa antrenată de Răzvan Lucescu a fost învinsă de FCSB! 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 4 Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK 5 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 6 Ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK – FCSB 0-1. „Mbappe” nu şi-a uitat foştii coechipieri de la campioana României
Citește și