Închide meniul

Lamine Yamal, după ce a calificat Spania în finala EURO 2024: „Mbappe mi-a cerut tricoul după meci”

Dan Roșu Publicat: 13 iulie 2024, 12:34

Reclamă
Lamine Yamal, după ce a calificat Spania în finala EURO 2024: „Mbappe mi-a cerut tricoul după meci

Lamine Yamal, după ce a calificat Spania în finala EURO 2024

Lamine Yamal şi Kylian Mbappe - Profimedia Images

Lamine Yamal a făcut o dezvăluire spectaculoasă după ce a calificat Spania în finala EURO 2024. Starul care împlineşte sâmbătă 17 ani a avut parte de o surpriză uriaşă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe, cel care îi va fi rival la Real Madrid, şi unul dintre cei mai buni jucători din fotbalul mondial, i-a cerut tricoul după Spania – Franţa 2-1. A făcut-o însă printr-un intermediar.

Lamine Yamal, după ce a calificat Spania în finala EURO 2024: „Mbappe mi-a cerut tricoul după meci”

„Mbappe mi-a cerut tricoul. Mai bine zis, omul cu echipamentele. El îmi spune după fiecare meci cine îl vrea. Dacă Mbappe mi l-a cerut, i l-am dat. Nicio problemă”, a spus Yamal, citat de marca.com.

Yamal a marcat golul de 1-1 în Spania – Franţa, cu o execuţie senzaţională. Culmea e că la finalul partidei, puştiul a vrut să-l ironizeze pe Kylian, mergând spre conferinţa de presă cu o mască de ţestoasă ninja. El a fost oprit de ofiţerul de presă al ibericilor.

„Știam că va fi o vedetă!” Tatăl lui Lamine Yamal a lăsat modestia deoparte

Tatăl lui Lamine Yamal a lăsat modestia deoparte! Mounir Nasraoui, a declarat joi că ştia că fiul său „va fi o vedetă” din momentul în care s-a născut, scrie EFE.

Reclamă
Reclamă 4

„Ştiam despre fiul meu de când s-a născut că va fi o vedetă. Cine este tată ştie asta şi orice tată îşi doreşte ca fiul său să fie cel mai bun”, a spus acesta într-o declaraţie acordată presei catalane.

Nasraoui a explicat că Lamine este „euforic” ca urmare a calificării Spaniei în finala EURO 2024. „Vrea să fie cel mai tânăr jucător care a câştigat un Campionat European”, a adăugat el.

Tatăl internaţionalului spaniol a asigurat că pentru el, fiul său este „cel mai bun fotbalist din toate timpurile”. „Nu numai în fotbal, ci şi în dragoste, şi ca persoană. Este un copil şi are o binecuvântare de la Dumnezeu, care este foarte importantă şi trebuie pusă în valoare”, a comentat Nasraoui.

Reclamă

Nasraoui, care va zbura sâmbătă în Germania pentru a urmări finala de duminică împotriva Angliei, a dezvăluit că trăieşte succesele fiului său şi ale echipei naţionale „cu fericire şi bucurie” şi a subliniat că se simte „mândru de toţi jucătorii”. „Sper că ei vor câştiga trofeul şi să devenim campioni”, a adăugat el.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:39

EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână

13:19

NEWS ALERTGareth Southgate şi-a dat demisia de la naţionala Angliei: „Mulţumesc pentru tot. E timpul pentru o schimbare”

12:31

Răzvan Lucescu, înainte de noul sezon din Grecia: „Visul meu este să joc în grupele Champions League”

12:00

Horaţiu Moldovan, aproape de plecarea de la Atletico Madrid. Poate deveni coleg cu un alt român

11:33

Marian Iancu a dat verdictul în lupta la titlu: „Este mare favorită! Va fi greu să le facă faţă cineva!”

10:55

LIVE VIDEOPrezentarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid este ACUM. Primele declaraţii ale starului francez

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și