Închide meniul

„Cred în vise!” Gareth Southgate, discurs superb înainte de Spania – Anglia, finala de la EURO 2024. Cum și-a motivat elevii

Alex Ioniță Publicat: 14 iulie 2024, 12:57

Reclamă
„Cred în vise! Gareth Southgate, discurs superb înainte de Spania – Anglia, finala de la EURO 2024. Cum și-a motivat elevii

Gareth Southgate, discurs superb înainte de Spania - Anglia, finala de la EURO 2024

Gareth Southgate este selecționerul Angliei / Profimedia

Gareth Southgate a avut un discurs superb înainte de Spania – Anglia, finala de la EURO 2024. „Eu nu cred în basme, dar vreau să cred în vise”, a afirmat selecţionerul Angliei, dorind să transmită „absenţa fricii” jucătorilor săi înaintea finalei Campionatului European de fotbal – EURO 2024 cu Spania, relatează AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eu nu cred în basme, dar cred în vise. Noi avem mari vise, noi am simţit nevoile şi importanţa acestor lucruri, dar trebuie să facem tot ce se poate ca să le îndeplinim”, a spus selecţionerul vicecampioanei europene la conferinţa de presă de dinaintea finalei.

Gareth Southgate, discurs superb înainte de Spania – Anglia, finala de la EURO 2024

„Destinul, parcursul pe care l-am avut, golurile pe final de meci, penalty-urile, toate acestea nu înseamnă neapărat că este momentul nostru. Trebuie să facem tot posibilul pentru ca visele noastre să se realizeze şi trebuie să jucăm la nivelul care trebuie pentru a reuşi. Desigur, ar fi o poveste minunată, dar asta stă în mâinile noastre”, a adăugat Southgate, potrivit agerpres.ro.

„Duminică, eu nu mă voi teme de ce s-ar putea întâmpla după tot ce am trăit (în fotbal)”, a mai precizat fostul internaţional englez, numit selecţioner în 2016.

„Îmi doresc ca jucătorii mei să simtă frică, vreau să dea tot ce au mai bun din ei pentru că, orice s-ar întâmpla, noi suntem cu adevărat puternici în calitate de grup şi ne susţinem unii pe alţii. Am spus mai pe la începutul turneului că dacă nu avem teamă că pierdem, noi vom avea mult mai multe şanse să câştigăm”, a conchis selecţionerul.

Reclamă
Reclamă 4

Spania şi Anglia se vor înfrunta în finala Campionatului European de fotbal – EURO 2024, duminică, pe Olympiastadion din Berlin, de la ora 22:00. Marele meci va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gareth Southgate, mesaj tranşant despre viitorul lui pe banca naţionalei Angliei

Gareth Southgate a transmis că nu a luat o decizie finală în privinţa viitorului său. Selecţionerul a declarat că este concentrat pe duelul cu Spania, mărturisind că se gândeşte la acest turneu final încă de acum doi ani, de la finalul Mondialului din Qatar.

„Din punct de vedere emoțional, în acest moment ar fi imposibil să iau o decizie rațională. Asta pentru că în ultimii doi ani m-am gândit doar la acest turneu, la cum am putea să câștigăm Campionatul European.

Reclamă

Ultimele șase săptămâni au fost cu adevărat un rollercoaster, astfel că nu pot să mă gândesc acum la ce se va întâmpla după finală. Mă concentrez doar pe pregătirea meciului. Sunt determinat să îmi fac treaba la fel de bine și în aceste zile.

Când am preluat acest post mi-am propus să îmbunătățesc fotbalul englez. În acest mandat cred că am reușit să schimbăm percepția oamenilor din întreaga lume despre naționala Angliei. Cu toate acestea, mereu vor exista dubii dacă nu reușești să câștigi măcar un trofeu. Nu simt presiunea acum, sunt doar concentrat asupra meciului”, a declarat Gareth Southgate, conform skysports.com.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:20

Echipele României, calificate în trei finale la Campionatele Europene de juniori la tenis de masă

9:12

VIDEOGestul făcut de Joselu în timp ce jucătorii Spaniei cereau ca Balonul de Aur să-i revină lui Rodri, la marea sărbătoare a Spaniei

8:50

Dorinel Munteanu, reacţie vehementă după scandalul uriaş din meciul cu Botoşani: „Am înjurat! Am avut o ieşire nervoasă!”

23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și