Închide meniul

Snoop Dogg va purta flacăra olimpică la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris: „Să sărbătorim”

Publicat: 23 iulie 2024, 10:40

Reclamă
Snoop Dogg va purta flacăra olimpică la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris: „Să sărbătorim

Snoop Dogg va purta flacăra olimpică la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris

Profimedia

Snoop Dogg va purta flacăra olimpică la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Legenda muzicii rap americane Snoop Dogg, asociat şi cu imaginea consumului asumat de marijuana, se va număra vineri printre purtătorii torţei olimpice a Jocurilor de la Paris, informează AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultimul său single, „Cali 2 Canada”, lansat recent cu Warren G, prezintă în clip două frunze, cea de canabis (legal în anumite state din SUA) şi cea de arţar, emblema Canadei.

Snoop Dogg va purta flacăra olimpică la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris

Snoop Dogg îşi apără reputaţia de mare fumător de joint-uri, inclusiv printr-un comunicat al postului american NBC, care l-a angajat în postura de comentator pentru Jocurile Olimpice de la Paris.

Să sărbătorim, să facem aceste Jocuri de neuitat, să fumăm competiţia şi fie ca cei mai buni să facă să strălucească aurul„, a declarat artistul în vârstă de 52 de ani, citat de agerpres.ro.

Rapperul a oficializat această informaţie pe reţelele de socializare încă de la începutul anului, prezentând într-un clip logo-ul oficial al JO de la Paris 2024.

Reclamă
Reclamă 4

Snoop este deja un comentator-medaliat olimpic cu aur, care a generat zeci de mii de vizualizări în comentarii sale în probele de dresaj ecvestru de la JO de la Tokyo„, a transmis, la rândul său, postul NBC.

Am crescut urmărind Jocurile Olimpice şi sunt foarte nerăbdător să văd aceşti sportivi incredibili la cel mai bun nivel al lor la Paris„, a afirmat rapperul, care este şi un mare fan al baschetului şi fotbalului american, într-un comunicat publicat pe NBC.

Reclamă

Cine crezi că va deveni selecţionerul României după plecarea lui Edi Iordănescu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:36

Un caz de Covid-19 depistat la Jocurile Olimpice de la Paris

15:10

Dennis McCann – Ionut Băluţă, reeditarea „războiului” din 2023, e live în AntenaPLAY, pe 27 iulie

14:31

Gigi Becali a anunţat cum poate da o lovitură de proporţii, cu FCSB

14:07

Meciul decisiv Maccabi Tel Aviv – FCSB se vede în direct la Antena 1 şi în AntenaPLAY, miercuri, 31 iulie, de la 21.00

14:05

FCSB – Maccabi Tel Aviv LIVE TEXT, ora 20:30. Campioana României îşi continuă drumul spre grupa principală a Ligii Campionilor

13:38

„Am fost împins la autodistrugere, am fost trădat și rănit!” Săpunaru, mesaj cu subînţeles după ce a ajuns rezervă la Rapid

1 FotoFotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans! Elena Hagi a postat totul: „Ne-am distrat!” 2 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 3 Oţelul – Farul 0-0! Gică Hagi rămâne fără victorie în noul sezon! Gol anulat pentru constănţeni 4 Ce şanse îi dau americanii lui David Popovici să doboare recordul mondial? Verdictul experţilor înaintea Jocurilor Olimpice 5 Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar Europa League. FCSB şi Corvinul Hunedoara şi-au aflat posibilele adversare 6 Lando Norris a dezvăluit la ce s-a gândit când a primit ordinele de echipă în Ungaria: „Uneori trebuie să fii egoist”
Citește și