Închide meniul

Bernadette Szocs, după eliminarea de la dublu mixt, la JO 2024: „Sunt supărată. Îmi pare rău că i-am dezamăgit pe români”

Antena Sport Publicat: 28 iulie 2024, 18:29

Reclamă
Bernadette Szocs, după eliminarea de la dublu mixt, la JO 2024: „Sunt supărată. Îmi pare rău că i-am dezamăgit pe români

Bernadette Szocs, după eliminarea de la dublu mixt, la JO 2024

Bernadette Szocs, în timpul unui meci - Getty Images

Bernadette Szocs este afectată după eliminarea de la dublu mixt de la Jocurile Olimpice 2024. Bernie a jucat alături de Ovidiu Ionescu şi cei doi erau cotaţi cu cele mai mari şanse de a aduce o medalie olimpică la tenisul de masă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Perechea de dublu mixt a României a fost învinsă de echipa sud-coreeană Lim Jonghoon/Shin Yubin, scor 4-0 (13-11, 11-8, 11-8, 11-8). Bernadette susţine că România putea câştiga cu acelaşi scor.

Bernadette Szocs, dărâmată după eliminarea de la dublu mixt de la JO 2024

„Am fost foarte aproape. Chiar dacă a fost 4-0, nu a fost chiar aşa, pentru că toate seturile au fost foarte strânse. Din păcate, am ratat primul set, care a făcut diferenţa. Asiaticii când câştigă primele două seturi, prind mare încredere şi nu am mai greşit. Nu au făcut greşeli uşoare, nu i-am mai putut surprinde uşor cu tactica propusă. Asta este.

Chiar dacă nu mi s-a îndeplinit visul, sper să îl îndeplinesc pe proba de simplu sau pe cea de echipe. Sincer, prima probă la care mă aşteptam să aduc medalie a fost cea de dublu mixt, pentru că facem echipă de foarte mult timp şi la ediţia de atunci am terminat tot pe locul 5. Trebuie să mă concetrez pe ce a mai rămas. Azi voi analiza ce am greşit, voi încerca mâine să antrenez ce nu mi-a mers azi.

Sunt foarte dezamăgită, supărată, pentru că toată lumea ştia că medalia olimpică se aştepta de la tenis de masă pe proba de dublu mixt. Am fost foarte aproape. Chiar dacă am pierdut 4-0, seturile au fost foarte strânse. Putea să fie 4-0 şi pentru noi, de aceea dezamăgirea e şi mai mare. Trebuie să trec peste. Sunt o sportivă puternică, ştiu să las deoparte ce mă răneşte. După olimpiadă, voi suferi enorm de mult. Acum nu mai am nimic de făcut. Sunt concentrată pe proba de echipe şi pe cea de simplă. Îmi pare rău că v-am dezamăgit, aţi fost mereu alături de noi”, a spus Bernadette Szocs, după eliminarea din proba de dublu mixt.

Reclamă
Reclamă 4

Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs, eliminaţi în sferturi, la dublu mixt, la Jocurile Olimpice 2024

Perechea Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs au fost învinşi de sud-coreenii Jonghoon Lim/Yubin Shin cu 4-0 (13-11, 11-8, 11-8, 11-8), duminică, în sferturile de finală ale probei de dublu mixt la tenis de masă, la Jocurile Olimpice de la Paris.

Ionescu şi Szocs, capi de serie numărul şapte, s-au înclinat după 39 de minute în faţa favoriţilor numărul trei.

În optimi, românii au învins cuplul australian Nicholas Lum/Minhyung Jee cu scorul de 4-1 (11-5, 6-11, 14-12, 11-4, 11-3).

Reclamă

La JO 2020, Ionescu şi Szocs au pierdut tot în sferturile de finală şi s-au clasat astfel pe locul 5.

La simplu, Bernadette Szocs s-a calificat în turul al doilea şi o va înfrunta pe ucraineanca Margarita Pesoţka, în timp ce Ovidiu Ionescu va juca luni în primul tur, contra croatului Andrej Gacina.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:21

Reacţia lui David Popovici, după ce s-a calificat în finala de la 200 de metri liber cu cel mai bun timp

22:00

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. Bernie Szocs, victorie de senzaţie. David Popovici, în finală la 200 m liber

22:00

LIVE TEXTCFR Cluj – Universitatea Craiova 0-0. Duel de foc în Gruia. Mitriţă şi Ivan, lăsaţi pe bancă

21:44

Reacţia lui Ilie Dumitrescu, după răspunsul lui Gică Hagi când a fost întrebat dacă vine la naţionala României

21:41

„Aţi acceptat postul de selecţioner?” Reacţie imediată a lui Gică Hagi: „Trebuie să îl sun pe Răzvan Burleanu!”

21:08

David Popovici s-a calificat în finala la 200 de metri liber, cu cel mai bun timp. Românul, favorit la medalia de aur

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY 5 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă! 6 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori
Citește și