Închide meniul

Angelique Kerber s-a calificat în sferturile probei de simplu, la Jocurile Olimpice 2024, ultimul ei turneu

Antena Sport Publicat: 30 iulie 2024, 15:46

Reclamă
Angelique Kerber s-a calificat în sferturile probei de simplu, la Jocurile Olimpice 2024, ultimul ei turneu

Angelique Kerber s-a calificat în sferturile probei de simplu, la Jocurile Olimpice 2024

Angelique Kerber, la Roland Garros - Profimedia Images

Angelique Kerber s-a calificat în sferturile probei de simplu, la Jocurile Olimpice 2024, ultimul ei turneu. Kerber a învins-o pe canadianca Leyla Fernandez, cap de serie numărul 16, cu 6-4, 6-3 la capătul unei ore şi 25 de minute de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kerber, 36 ani, care a eliminat-o pe românca Jaqueline Cristian în turul doi, va juca în sferturi cu învingătoarea dintre americanca Emma Navarro şi chinezoaica Qinweng Zheng, finalista de la Australian Open.

Angelique Kerber s-a calificat în sferturile probei de simplu, la Jocurile Olimpice 2024

Jucătoarea germană, care are o medalie olimpică la Jocuri, una de argint la Rio 2016, a anunţat săptămâna trecută că se retrage din tenis după turneul olimpic, în care va juca şi la dublu, alături de Laura Siegemund, marţi seara.

Kerber are trei titluri de Grand Slam în palmares, Australian Open şi US Open în 2016 şi Wimbledon în 2018.

Kerber şi-a anunţat retragerea

Angelique Kerber se retrage după Jocurile Olimpice 2024. Numărul 1 mondial între 2016 şi 2017 a anunţat pe contul său de Instagram că turneul olimpic va fi ultima competiţie din cariera sa.

Reclamă
Reclamă 4

“Linia de sosire. Înainte de începerea JO, pot spune deja că nu voi uita niciodată #Paris2024, deoarece va fi ultimul meu turneu profesionist ca jucătoare de tenis. Şi deşi aceasta ar putea fi de fapt decizia corectă, nu voi simţi niciodată aşa. Pur şi simplu pentru că iubesc acest sport din toată inima şi sunt recunoscătoare pentru amintirile şi oportunităţile pe care mi le-a oferit.

Paris 2024 va marca linia de sosire a celei mai incredibile călătorii la care aş fi putut visa vreodată crescând cu o rachetă în mână. Sunt mult mai multe lucruri pe care vreau să le spun şi oameni cărora să le mulţumesc, pe care le voi face după ce am terminat ultimul meu meci … dar pentru moment, voi lua timp şi voi absorbi fiecare secundă a acestui episod final pe teren. Vă mulţumesc tuturor pentru sprijin – înseamnă foarte mult pentru mine”, a notat Kerber pe Instagram.

La 36 de ani, ea îşi încheie cariera pe terenurile de la Porte d’Auteuil, la turneul olimpic. Roland Garros va rămâne în amintirea ei ca o despărţire, precum şi singurul Grand Slam care lipseşte din palmaresul ei.

Reclamă

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:32

David Popovici revine vineri în ţară! Ora la care va sosi pe aeroportul Otopeni medaliatul cu aur şi bronz la Jocurile Olimpice!

17:25

Universitatea Craiova – Maribor LIVE SCORE (20:00). Oltenii lui Gâlcă au nevoie de o minune! Trebuie să revină de la 0-2

17:22

Ce au stabilit Mircea Lucescu şi Răzvan Burleanu după negocierile pe care le-au avut pentru ca „Il Luce” să preia naţionala!

17:09

Scandal uriaş în boxul feminin! S-a retras după 46 de secunde împotriva pugilistei acuzate că este bărbat: „M-a durut prea tare”

17:06

Neman Gordno – CFR Cluj LIVE SCORE (21:00). Dan Petrescu luptă pentru calificarea în turul 3 preliminar al Conference League

17:04

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 august

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 3 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și