Închide meniul
UPDATE

Alex Creț, învins în optimile de finală ale probei de Judo (90kg), de la JO! Românul a ratat calificarea la „golden score”

Alex Ioniță Publicat: 31 iulie 2024, 12:16 / Actualizat: 31 iulie 2024, 18:26

Reclamă
Alex Creț, învins în optimile de finală ale probei de Judo (90kg), de la JO! Românul a ratat calificarea la „golden score

Alex Creț s-a calificat în optimile probei de judo (90kg) de la Jocurile Olimpice!

Alex Creț / Profimedia

Alex Creț s-a calificat în optimile probei de 90 kg de judo, de la Jocurile Olimpice! A avansat după ce l-a învins prin ippon pe maghiarul Krisztian Toth.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vezi Jocurile Olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului)

UPDATE: Sportivul Alex Creţ a fost învins, miercuri, în optimile de finală ale categoriei 90 kg masculin ale competiţiei olimpice de judo de la Paris. Românul a cedat în fața brazilianului Macedo, la „golden score”.

Alex Creț s-a calificat în optimile probei de judo (90kg) de la Jocurile Olimpice!

Creţ, singurul reprezentant al României în concursul olimpic de judo, a tranşat lupta în ”golden score” în faţa medaliatului cu bronz la JO de la Tokyo, notează agerpres.ro.

Alex Creţ, debutant la JO, îl va înfrunta în optimile de finală, tot miercuri, pe brazilianul Rafael Macedo, care s-a impus în faţa olandezului Noel van’t End, fost campion mondial.

Reclamă
Reclamă 4

Florin Lehaci și Florin Arteni s-au calificat în finala probei de dublu rame, la canotaj!

Florin Lehaci și Florin Arteni s-au calificat în finala probei de dublu rame, la canotaj! Cei doi români au concurat în semifinala a doua, pe care au câştigat-o cu timpul 6:29.86.

Ei au obţinut cel mai bun timp din cele două semifinale ale probei, notează news.ro.

Florin Lehaci și Florin Arteni au controlat o mare parte a cursei și au obținut calificarea în marea finală fără emoții. Lupta pentru medalii a echipajului, din marea finală, este programată pe data de 2 august.

Reclamă

Performanțele României de la Jocurile Olimpice, lăudate de Nadia Comăneci! Mesaj despre echipa de gimnastică

Nadia Comăneci s-a declarat „cucerită” de gimnastele României care au terminat pe locul 7 finala pe echipe de la Jocurile Olimpice 2024. „Zeița de la Montreal” le-a felicitat pe Ana Maria Bărbosu, Sabrina Maneca-Voinea, Lilia Cosman, Amalia Ghigoarţă şi Andreea Preda.

„Așa de sigure și creative, chiar cu încredere. Mă bucur enorm, pentru că este un lucru foarte pozitiv pentru gimnastică, pentru generația de astăzi, pentru cele care urmează. În sfârșit, acum cred că nimeni nu mai are nimic de spus… și chiar dacă mai au ceva de spus, nu contează! (n.r. a început să zâmbească).

Intri în finală pe echipe, după 12 ani… și acum spunem locul 7?! Adică, ce facem, sărim de la 8 ani de neparticipare direct pe 2? Deci trebuie să ne bucurăm că fetele au concurat, s-au văzut, au avut dificultate, frumusețe, execuție. Au avut o dificultate mare la bârnă!„, a declarat Nadia Comăneci.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:23

LIVE TEXTAna Bărbosu şi Amalia Ghigoarţă, în finala la individual compus, la Jocurile Olimpice 2024. Simone Biles, marea favorită

21:20

LIVE SCORENeman Gordno – CFR Cluj 0-1. Muhar a dat lovitura! Dan Petrescu luptă pentru calificare

21:16

Tatăl lui Andrei Cornea a făcut dezvăluiri emoţionante: „Am plâns, muncea cu mine la gater. Palmele îi erau pline de aşchii”

21:15

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Emoţii la gimnastică, în finala la individual compus

21:12

LIVE SCOREUniversitatea Craiova – Maribor 1-0. Alex Mitriţă a deschis scorul, iar oltenii lui Gâlcă speră la o revenire fantastică

21:00

LIVE TEXTRijeka – Corvinul Hunedoara 1-0. Hunedorenii luptă pentru un nou rezultat istoric

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 3 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și