Închide meniul

Bernadette Szocs a fost eliminată în optimi la Jocurile Olimpice 2024! Românca speră să îşi ia revanşa în concursul la echipe

Alex Ioniță Publicat: 31 iulie 2024, 16:39

Reclamă
Bernadette Szocs a fost eliminată în optimi la Jocurile Olimpice 2024! Românca speră să îşi ia revanşa în concursul la echipe

Bernadette Szocs a fost eliminată în optimi la Jocurile Olimpice 2024! Românca speră să îşi ia revanşa în concursul la echipe

Bernadette Szocs / Profimedia

Bernadette Szocs a fost eliminată în optimi la Jocurile Olimpice 2024. Sofia Polcanova s-a calificat în sferturile de finală, după ce s-a impus în faţa româncei cu 4-0 la seturi (12-10, 11-4, 13-11, 11-9).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vezi Jocurile Olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului)

Bernadette Szocs a fost eliminată în optimi la Jocurile Olimpice 2024! Românca speră să îşi ia revanşa în concursul la echipe

Update 16:39: Bernadette Szocs a fost eliminată în optimile de finală de la Jocurile Olimpice, în proba de simplu feminin. Sofia Polcanova s-a impus cu 4-0 la seturi (12-10, 11-4, 13-11, 11-9).

Update 16:30: Sofia Polcanova conduce cu 3-0! Austriaca a câştigat un nou set extrem de echilibrat, cu 13-11.

Update 16:24: Bernadette Szocs a cerut intervenţia arbitrului principal. Românca nu este de acord cu o decizie a arbitrului de scaun.

Reclamă
Reclamă 4

Update 16:18: Sofia Polcanova a câştigat şi setul secund, cu 11-4.

Update 16:12: Austriaca Sofia Polcanova a câştigat primul set cu 12-10. La fel ca în primele două meciuri, Szocs a pierdut setul de debut.

Update: A început duelul dintre Bernadette Szocs și Sofia Polcanova!

Reclamă

Sportiva noastră a obținut calificarea în optimile de finală după ce a trecut de Margaryta Pesotska, cu scorul de 4-1, la seturi. A fost 12-14, 11-5, 12-10, 14-12 şi 11-4 pentru Bernadette Szocs.

Dacă va reuși să se impună în fața Sofiei Polcanova, Bernadette Szocs se va duela, pentu un loc în semifinale, cu Chen Meng, care este campioană olimpică en-titre.

Totuși, „Bernie” este gata să își ia revanșa după eliminarea din sferturile de finală ale probei de dublu mixt.

Bernadette Szocs, discurs uriaş înaintea meciului din optimi de la Jocurile Olimpice

„După ce am ratat semifinala la dublu mixt, am suferit, m-a durut pe moment, dar ştiam că va continua competiţia pentru că mai am proba de simplu şi cea de echipe, unde am şanse mari să îmi îndeplinesc visul cel mare. A fost o descărcare pentru mine pentru că îmi doream la dublu mixt să luăm o medalie. Sunt concentrată pe proba de simplu. Este un pic de presiune, dar de fiecare dată presiunea m-a motivat, m-a făcut mai ambiţioasă. Singura mea dorinţă când intru la masă e să dau totul şi să nu regret nicio secundă că nu am încercat să fac totul pentru acel vis. Mâine voi avea un meci foarte greu, voi juca împotriva colegei mele de la dublu fete cu care am ieşit campioane europene.

De câteva ori am jucat împotriva ei, am şi bătut-o, dar am şi pierdut. Nu seamănă niciun meci unul cu altul. O să dau totul din mine pentru că am mai făcut un pas spre visul cel mare. Îmi doresc să mă lupt cu campioana olimpică pentru semifinale pentru că ştie toată lumea că am învins-o de două ori chiar dacă ea m-a bătut de 3 ori. Îi este şi ei frică, sigur o să aibă o presiune foarte mare. Deocamdată, îmi doresc foarte mult să câştig meciul de mâine pentru că nu am reuşit niciodată să ajung în primele 8 din lume la o Olimpiadă”, a spus Bernadette Szocs în exclusivitate pentru AntenaSport.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:38

Elisabeta Lipă, în culmea fericirii după medaliile obţinute la canotaj, la JO 2024: „Agonie şi extaz! Îmi antrenează inima”

16:31

Surpriză uriaşă la turneul feminin de tenis de la Jocurile Olimpice! Zheng a învins-o pe Swiatek şi s-a calificat în finală!

16:08

FotoCum arată palmele campionilor olimpici Andrei Cornea şi Marian Enache. „Sunt muncite pentru aur”

15:51

Cu ce salariu l-a convins Răzvan Burleanu pe Mircea Lucescu! „Il Luce”, tot mai aproape de revenirea la naţională

14:53

Rijeka – Corvinul Hunedoara, LIVE TEXT, 21:00! Echipa lui Florin Maxim luptă pentru un nou rezultat istoric

14:47

Răspunsul miliardarului Ion Ţiriac pentru David Popovici. Ce a putut spune după ce Popovici a cerut bazine noi

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 3 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și