Închide meniul

„A fost nebunia lui nea Gigi!” Bănel Nicoliţă s-a convins când a văzut „pariul” patronului: „Nu e jucător de FCSB!”

Publicat: 31 iulie 2024, 21:16 / Actualizat: 31 iulie 2024, 23:16

Reclamă
„A fost nebunia lui nea Gigi! Bănel Nicoliţă s-a convins când a văzut „pariul patronului: „Nu e jucător de FCSB!

Bănel Nicoliţă s-a convins când a văzut "pariul" patronului Gigi Becali

Bănel Nicoliță / AS.ro

Bănel Nicoliţă s-a convins când a văzut „pariul” patronului FCSB-ului din noul sezon. Fostul fotbalist al roş-albaştrilor nu mai are încredere că Daniel Popa se va mai putea impune în tricoul campioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a plătit 300.000 de euro pentru atacantul de 29 de ani de la U Cluj. „Popa este pariul meu, o să vedem! E pariul meu, nu costă mult. E pariul meu. Mie îmi plăcea de el când era la Dinamo”, anunţase latifundiarul din Pipera.

Bănel Nicoliţă s-a convins cu „pariul” patronului Gigi Becali

Finanţatorul FCSB-ului l-a şi impus pe Daniel Popa în primul 11, dar a decis în cele din urmă să îl lase titular pe David Miculescu. Bănel a ţinut să afirme că Popa „nu e de FCSB”.

Sincer, nu cred că Daniel Popa e jucător de FCSB. Mai degrabă îl luam pe Louis Munteanu. Asta a fost nebunia lui nea Gigi. L-am văzut la meciul cu Maccabi… nici nu a atins-o. E un jucător bun, dar nu e de FCSB”, a declarat Bănel Nicoliţă la fanatik.ro.

După ultimele meciuri, Gigi Becali l-a criticat în termeni duri şi pe Marius Ştefănescu, cel pe care l-a cumpărat cu 1.3 milioane de euro. Bănel Nicoliţă îi cere omului de afaceri să aibă răbdare cu fostul star al lui Sepsi.

Reclamă
Reclamă 4

Eu cred că trebuie să aibă răbdare cu el, pentru că e un jucător bun care poate să decidă meciuri. Dar dacă se mai ia de 2-3 ori de el, cred că o să cedeze, pentru că se vede că e un copil care reacționează altfel la presiune. El are presiune și când doarme la FCSB.

Nu știu cum o gestionează, dar este de 10 ori mai mare decât la Sepsi. El e bun, are execuție și joacă repede. Are calități, dar aici nu te așteaptă nimeni. Nu poți să ai 10 ocazii și să dai în următorul meci gol”, a precizat fostul jucător al roş-albaştrilor.

Gigi Becali nu l-a iertat pe Marius Ştefănescu, după FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1

Gigi Becali nu l-a iertat pe Marius Ştefănescu, după meciul FCSB – Maccabi Tel Aviv, scor 1-1, din turul 2 preliminar al UEFA Champions League. Patronul roş-albaştrilor a pus tunurile pe înlocuitorul lui Florinel Coman.

Reclamă

Marius Ştefănescu a fost schimbat în minutul 85 cu Baeten. Gigi Becali a avut o reacţie dură la adresa mijlocaşului ofensiv.

Aştept mult mai mult de la Ştefănescu. Alt Ştefănescu am cumpărat. Mă aşteptam să facă ce a făcut Băluţă. Mă aşteptam să fie mai combativ, să intre, să dribleze, să dea la poartă. Vreau un alt Ştefănescu!„, a declarat Gigi Becali la primasport.ro.

Marius Ştefănescu a marcat în victoria din Supercupa României chiar din pasa lui Daniel Popa. După, el nu a mai înscris niciun gol. A fost rezervă în ultimul meci de campionat al roş-albaştrilor, cu Oţelul, şi a intrat la pauză în locul lui Lixandru.

Daniel Popa a reuşit o „dublă” pentru FCSB în victoria cu Virtus, din primul tur al preliminariilor Champions League. Campioana României s-a impus atunci cu 7-1.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:21

LIVE SCORENeman Gordno – CFR Cluj 0-4. Bîrligea a reușit „dubla”! A marcat și Korenica. Dan Petrescu, ca și calificat în turul 3 preliminar

22:20

Simone Biles a depăşit-o pe Nadia Comăneci, după finala la individual compus de la JO 2024! Prestaţie uluitoare la Paris

22:11

LIVE TEXTRijeka – Corvinul Hunedoara 1-0. Hunedorenii luptă pentru un nou rezultat istoric

22:05

VIDEODenis Drăguş a marcat primul gol pentru Trabzonspor! Reuşită de senzaţie a atacantului naţionalei în Europa League

21:57

Universitatea Craiova – Maribor 3-2 (3-4 la general). Oltenii, eliminați la limită din preliminariile Conference League

21:48

România – Croaţia, scor 8-11, în al treilea meci din grupa A

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 3 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 4 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 5 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și