Închide meniul

Situaţie uluitoare la Jocurile Olimpice! Nigerienii au uitat să o înscrie pe Favour Ofili la proba de 100 de metri

Publicat: 31 iulie 2024, 18:16

Reclamă
Situaţie uluitoare la Jocurile Olimpice! Nigerienii au uitat să o înscrie pe Favour Ofili la proba de 100 de metri

Situaţie uluitoare la Jocurile Olimpice! Nigerienii au uitat să înscrie pe Favour Ofili la proba de 100 de metri

Profimedia

Situaţie uluitoare la Jocurile Olimpice! Nigerienii au uitat să înscrie pe Favour Ofili la proba de 100 de metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sportiva nigeriană Favour Ofili nu va concura în proba feminină de 100 de metri la Jocurile Olimpice de la Paris, după ce federaţia de atletism a ţării sale şi comitetul olimpic nu au înscris-o în această probă, a anunţat sprintera, potrivit Reuters.

Situaţie uluitoare la Jocurile Olimpice! Nigerienii au uitat să înscrie pe Favour Ofili la proba de 100 de metri

Ofili a fost înscrisă miercuri pentru proba feminină de 200 m şi ştafeta de 4×100, dar medaliata cu argint de la Jocurile Commonwealth-ului 2022 a declarat într-o postare pe social media marţi târziu că nu a fost înscrisă pentru 100 de metri, scrie news.ro.

Cu mare regret tocmai am aflat că nu voi concura la 100 de metri la Jocurile Olimpice”, a scris tânăra de 21 de ani pe reţelele de socializare. „M-am calificat, dar oficialii NFA (Federaţia de Atletism din Nigeria) şi NOC (Comitetul Naţional Olimpic) nu au reuşit să mă înscrie. Am muncit timp de 4 ani pentru a merita această oportunitate. Pentru ce?”, a adăugat ea.

O altă situaţie uluitoare! TAS a confirmat depunctarea echipei feminine de fotbal a Canadei

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a confirmat, miercuri, retragerea a şase puncte impusă echipei feminine de fotbal a Canadei la turneul olimpic în urma cazului de spionaj cu dronă în timpul antrenamentelor Noii Zeelande.

Cererea depusă de Comitetul Olimpic Canadian şi Canada Soccer (federaţia canadiană de fotbal) a fost respinsă„, potrivit deciziei comunicate miercuri de TAS.

Reclamă
Reclamă 4
Canada, campioana olimpică en titre, abordează al treilea şi ultimul meci din faza grupelor cu 0 puncte, în ciuda celor două victorii cu Noua Zeelandă (2-1) şi Franţa (2-1). Dar poate încă să se califice în sferturile de finală după meciul cu Columbia de miercuri (ora locală 21:00). În aceeaşi grupă, Franţa înfruntă Noua Zeelandă la aceeaşi oră, la Lyon.

Un membru al delegaţiei echipei canadiene de fotbal feminin a fost condamnat săptămâna trecută la opt luni de închisoare cu suspendare pentru că a pilotat o dronă deasupra terenului de antrenament al Noii Zeelande înaintea meciului de joia trecută de la Saint-Étienne.

Analiza înregistrărilor a arătat că bărbatul în vârstă de 43 de ani le filmase deja pe neo-zeelandeze sâmbăta precedentă, în circumstanţe similare, pe stadionul Michon din Saint-Étienne. Membrul stafului canadian a declarat în custodia poliţiei că „înregistrările video i-ar fi permis să înveţe tactica echipei adverse”, potrivit parchetului din Saint-Étienne.

Duminică, după victoria crucială cu 2-1 în prelungiri împotriva Franţei, Jessie Fleming a declarat că echipa sa „s-a simţit ca şi cum ar fi fost împotriva lumii”. Antrenoarea lor, Beverly Priestman, şi alţi doi membri ai echipei, inclusiv pilotul dronei, au fost de asemenea „suspendaţi din toate activităţile legate de fotbal pentru o perioadă de un an”.

Reclamă

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:29

LIVE SCOREUniversitatea Craiova – Maribor 1-1. Alex Mitriţă a deschis scorul, dar Ilicic a restabilit egalitatea

21:23

LIVE TEXTAna Bărbosu şi Amalia Ghigoarţă, în finala la individual compus, la Jocurile Olimpice 2024. Simone Biles, marea favorită

21:20

LIVE SCORENeman Gordno – CFR Cluj 0-1. Muhar a dat lovitura! Dan Petrescu luptă pentru calificare

21:16

Tatăl lui Andrei Cornea a făcut dezvăluiri emoţionante: „Am plâns, muncea cu mine la gater. Palmele îi erau pline de aşchii”

21:15

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Emoţii la gimnastică, în finala la individual compus

21:00

LIVE TEXTRijeka – Corvinul Hunedoara 1-0. Hunedorenii luptă pentru un nou rezultat istoric

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 3 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și