Închide meniul

Daniela Stanciu a ratat finala probei de săritură în înălţime, la Jocurile Olimpice 2024

Dan Roșu Publicat: 2 august 2024, 13:24

Reclamă
Daniela Stanciu a ratat finala probei de săritură în înălţime, la Jocurile Olimpice 2024

Daniela Stanciu a ratat finala probei de săritură în înălţime, la Jocurile Olimpice 2024

Daniela Stanciu a ratat finala probei de săritură în înălţime, la Jocurile Olimpice 2024 - Profimedia Images

Daniela Stanciu a ratat finala probei de săritură în înălţime, la Jocurile Olimpice 2024. Românca s-a clasat pe locul 11 în grupa A. România va mai avea reprezentare, vineri, în probele de triplusalt şi aruncarea greutăţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
  • Vezi Jocurile Olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului)

Calificată la Jocurile Olimpice pe criteriul locului ocupat în clasamentul mondial la săritura în înălţime, Daniela Stanciu s-a clasat pe locul 11 în calificările de vineri (grupa A), după ce s-a oprit la 1.92 metri, din trei încercări. Anterior a depăşit din prima încercare ştacheta la 1.83 metri şi din a doua la 1.88 metri (cea mai bună performanţă personală a sezonului).

Daniela Stanciu a ratat finala probei de săritură în înălţime, la Jocurile Olimpice 2024

În probele atletice de vineri, România va mai avea reprezentare la triplusalt, prin Andreea Taloş şi Diana Ion, respectiv la aruncarea greutăţii, prin Rareş Toader.

La triplusalt, dar şi la lungime, a fost calificată şi Florentina Iuşco, suspendată însă de TAS după ce a fost depistată pozitiv la furosemid, un diuretic aflat pe lista interzisă a WADA.

Revenind la JO de la Paris, delegaţia atletică tricoloră îi mai include pe sportivii Delvine Relin Meringor şi Joan Chelimo Melly (maraton), Andrea Mikloş (400 m), Alina Rotaru-Kottmann (lungime), Bianca Ghelber (aruncarea ciocanului), Stella Rutto (3.000 m obstacole), Alin Firfirică (aruncarea discului), Alexandru Novac (aruncarea suliţei).

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:06

FotoLiderul mondial Iga Swiatek, în lacrimi după ce a cucerit medalia de bronz la JO! E prima medalie olimpică poloneză la tenis!

18:58

LIVE SCOREOțelul Galați – Hermannstadt 0-0. Dorinel Munteanu atacă primul loc din Liga 1

18:54

„Te-a sunat vreun politician?” Răspunsul lui David Popovici, pe aeroport, după ce a făcut apel pentru investiţii în sport!

18:14

„Nu am acceptat nimic!” Mircea Lucescu a spus totul despre negocierile cu FRF, pentru preluarea echipei naționale!

18:07

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 august

17:58

Dinamo – Gloria Buzău LIVE TEXT (22:00). „Câinii” lui Zeljko Kopic, duel cu nou promovata lui Andrei Prepeliță

1 FotoAnunţul fiului lui Ion Ţiriac după ce David Popovici a cerut noi bazine de înot şi investiţii mult mai mari în sportul românesc! 2 AUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache! 3 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Bărbosu şi Ghigoarţă s-au clasat pe locurile 17 şi 22 4 FotoCâţi bani a primit solistul din momentul controversat al „Cinei cea de Taină”, de la deschiderea Jocurilor Olimpice 5 Ion Ţiriac l-a caracterizat cu un singur cuvânt pe David Popovici, după ce a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber 6 Rijeka – Corvinul Hunedoara 1-0. Hunedorenii au fost eliminaţi dramatic din Europa League. Sergiu Buş a ratat un penalty!
Citește și