Închide meniul

Ebru Bolat, pe locul 30 după 3 curse de yachting, clasa dinghy, la Jocurile Olimpice!

Alex Ioniță Publicat: 2 august 2024, 19:13

Reclamă
Ebru Bolat, pe locul 30 după 3 curse de yachting, clasa dinghy, la Jocurile Olimpice!

Ebru Bolat, pe locul 30 după 3 curse de yachting, clasa dinghy, la Jocurile Olimpice!

Colaj Facebook Ebru Bolat

Navigatoarea română Ebru Bolat se află pe locul 30 din 43 de participante în proba feminină de yachting, clasa dinghy, vineri, după trei curse, la Jocurile Olimpice 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vezi Jocurile Olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului).

Ebru Bolat, pe locul 30 după 3 curse de yachting, clasa dinghy, la Jocurile Olimpice!

Vineri erau programate în portul Marsilia trei curse, însă din cauza vremii nu s-au putut desfăşura decât două, notează agerpres.ro.

Ebru Bolat, care joi a fost a 28-a în prima cursă, a obţinut un loc 16 în cursa a doua şi a fost a 32-a în cursa a treia, astfel că ocupă locul 30, cu 44 de puncte. Lider este olandeza Marit Bouwmeester, cu 3 puncte.

Proba feminină de dinghy programează zece curse, după care primele zece clasate se vor califica în cursa pentru medalii.

Reclamă
Reclamă 4

Ebru Bolat este prima navigatoare care reprezintă România la Jocurile Olimpice, după ce am mai avut reprezentanţi la yachting, exclusiv la masculin, la JO 1980 şi JO 1996.

Înainte de Jocurile Olimpice de la Paris, Ebru Bolat a dezvăluit că își dorește să câștige o medalie olimpică pentru România, la yachting.

„O medalie olimpică este pentru mine un obiectiv care mă ajută zilnic să trag cât mai mult, astfel încât să devin cea mai bună versiune a mea.

Reclamă

Nu ştiu acum dacă eu am venit pe Pământ să aducă o medalie olimpică României la yachting, dar doar gândindu-mă la ea, mă trezesc de dimineaţă şi zic: Azi, tot ce fac este pentru a ajunge cât mai aproape de obiectivul ăsta, de a avea o medalie olimpică la gât”, spunea Ebru Bolat.

„Te-a sunat vreun politician?” Răspunsul lui David Popovici, pe aeroport, după ce a făcut apel pentru investiţii în sport!

David Popovici a cerut şi în scurtul discurs de pe aeroportul Otopeni investiţii în sport. „Fenomenul” s-a plâns de condiţiile de pregătire din România după ce a reuşit să cucerească două medalii, de aur şi bronz, la Jocurile Olimpice de la Paris.

”(n.r. Te-a sunat vreun politician?) Nu m-a sunat nimeni, pentru că foarte puțini oameni au numărul meu. Sunt convins că dacă vor să-și întrețină imaginea și să își respecte promisiunile, vor face ceva în legătură cu asta.

După ce mă întoarc din vacanță, sunt convins că ne vom ocupa și mai bine de asta, iar până atunci antrenorul meu, părinții vor putea ține legătura cu oricine își dorește să… (n.r. să se implice)”, a spus David Popovici pe aeroportul Otopeni, la întoarcerea în România.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:20

Dorinel Munteanu, după ce a aflat că Mircea Lucescu e favorit să preia naţionala: „Nu a ajutat deloc fotbalul românesc”

22:52

Rareș Toader nu s-a calificat în finala probei de aruncare a greutății, la Jocurile Olimpice de la Paris!

22:35

LIVE TEXTDinamo – Gloria Buzău 2-1. Kevin Boateng şi-a dat autogol! „Câinii” au înscris prin Politic şi Opruţ

22:22

FotoNovak Djokovic, în lacrimi după ce s-a calificat în finală la Jocurile Olimpice! Meci de vis, cu Alcaraz, pentru aurul olimpic!

22:16

Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 7 | România a obţinut două medalii de argint la canotaj

22:13

Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 8 | Toți ochii pe canotaj! Amăistroaie luptă pentru sferturi la tir cu arcul

1 FotoAnunţul fiului lui Ion Ţiriac după ce David Popovici a cerut noi bazine de înot şi investiţii mult mai mari în sportul românesc! 2 AUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache! 3 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Bărbosu şi Ghigoarţă s-au clasat pe locurile 17 şi 22 4 FotoCâţi bani a primit solistul din momentul controversat al „Cinei cea de Taină”, de la deschiderea Jocurilor Olimpice 5 Ion Ţiriac l-a caracterizat cu un singur cuvânt pe David Popovici, după ce a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber 6 Scandal uriaş după cursa de 100 de metri liber la care David Popovici a luat bronz: „E un trişor. Nu e real ce s-a întâmplat”
Citește și