Închide meniul

Stella Rutto, dezvăluire incredibilă după ce a ratat finala la 3000 de metri obstacole: „Probabil din cauza statului în avion”

Publicat: 4 august 2024, 13:12

Reclamă
Stella Rutto, dezvăluire incredibilă după ce a ratat finala la 3000 de metri obstacole: „Probabil din cauza statului în avion

Stella Rutto, dezvăluire incredibilă după ce a ratat finala la 3000 de metri obstacole

Profimedia

Stella Rutto a făcut o dezvăluire incredibilă după ce a ratat finala la 3000 de metri obstacole. Rutto a spus că a simţit o întindere la coapsă după 5 tururi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
  • Vezi Jocurile Olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului)

Mai mult, atleta română de origine kenyană a făcut o dezvăluire incredibilă. Aceasta a spus că a simţit prima dată durerea în avionul spre Paris.

Stella Rutto, dezvăluire incredibilă după ce a ratat finala la 3000 de metri obstacole

A fost ok, nu am reușit însă să mă calific în finală. După cinci tururi am simțit o întindere la coapsă. Nu e vorba despre o accidentare gravă dar e o întindere. Am simțit prima oară această durere în urmă cu trei zile, probabil din cauza statului în avion.

Am încercat să ajung la final, să termin cursa. M-am descurcat bine în primele cinci tururi, dar după aceea nu am mai putut ține ritmul. Bineînțeles că sunt dezamăgită, dar trebuie să accept rezultatul de azi. M-am pregătit mult pentru această ediție a Jocurilor Olimpice dar asta e competiția și mă mă voi concentra de acum încolo pe următoarele curse.

Sunt fericită că pot concura pentru România, dar din păcate astăzi nu am putut să mă calific în finală. Mă pregătesc pentru campionatele mondiale, vom avea și semimaratonul de la campionatele europene și o cursă de cross country”, a spus Stella Rutto după ce a ratat finala la 3000 de metri obstacole, conform fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Atleta română de origine kenyană Stella Rutto a ratat calificarea în finala probei de 3.000 metri obstacole, duminică, la Jocurile Olimpice de la Paris, după ce a fost înregistrată cu al 31-lea timp din serii.

Rutto (27 ani) a luat startul în seria a treia şi a încheiat a opt, în 9 min 31 sec 23/100, la distanţă de primele cinci clasate care au obţinut calificarea (din fiecare serie), scrie agerpres.ro.

Atleta a început bine cursa şi era a doua după o mie de metri, dar apoi a pierdut ritmul şi a fost depăşită de tot mai multe adversare. Pe 9 iunie, la Europenele de la Roma, Rutto s-a clasat pe locul 4 în finală, cu timpul de 9 min 22 sec 36/100 (personal best).

Reclamă

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:01

FotoNovak Djokovic a devenit campion olimpic! Sârbul a izbucnit în lacrimi după ce a cucerit singurul trofeu care îi mai lipsea!

17:56

Horațiu Moldovan, pe lista unei echipe din La Liga! Clubul care îl vrea titular pe portarul de la Atletico Madrid

17:51

EXCLUSIVAncuţa Bodnar şi Simona Radiş au scris din nou istorie pentru România: „A fost înălţător. Pentru noi, sunt două medalii de aur”

17:13

Nicolae Dică se întoarce în Ghencea, pentru duelul cu Steaua! Antrenorul de la FC Argeș, mesaj direct pentru Daniel Oprița

17:03

Bernadette Szocs, ultima şansă la medalia olimpică istorică la Paris, alături de Eliza Samara: „Voi da totul pentru visul meu”

16:47

„Bombă!” Claudiu Keșeru a semnat în străinătate și a acceptat un salariu uimitor. S-a întors în țara în care a scris istorie

1 FotoImagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi: „Ce frumuseţe!” 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 8 | O nouă MEDALIE DE AUR la canotaj! Echipajul de 8+1 feminin a făcut spectacol 3 Foto„Băi, nu vă e ruşine?” Sandu Lungu a răbufnit din cauza scandalului uriaş de la Jocurile Olimpice: „Până unde merge nesimţirea?” 4 Farul Constanța – Poli Iași 2-0. Prima victorie pentru Gică Hagi în noul sezon. Meciul de la Ovidiu, întrerupt de două ori! 5 David Popovici, martorul unui scandal incredibil. Dezvăluirea momentului. „Am vrut să şterg acea umilinţă” 6 Andrei Nicolescu a anunţat noi transferuri la Dinamo! Ce i-a transmis Mircea Lucescu: „M-a încântat”
Citește și