Închide meniul

Decizia TAS după ce România a făcut contestaţie şi a cerut medalii pentru Sabrina Voinea şi Ana Maria Bărbosu

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 august 2024, 18:36

Reclamă
Decizia TAS după ce România a făcut contestaţie şi a cerut medalii pentru Sabrina Voinea şi Ana Maria Bărbosu

Decizia TAS după ce România a făcut contestaţie şi a cerut medalii pentru Sabrina Voinea şi Ana Maria Bărbosu

Sabrina Voinea şi Ana Maria Bărbosu / Colaj AS.ro/Profimediaimages

Decizia TAS după ce România a făcut contestaţie şi a cerut medalii pentru Sabrina Voinea şi Ana Maria Bărbosu. Tribunalul de Arbitraj Sportiv a decis să amâne pentru ziua de sâmbătă audierile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Judecătorii TAS au decis ca audierile în scandalul uriaş de la gimnastică să aibă loc sâmbătă, pentru a putea avea la dispoziţie toate documentele.

Decizia TAS după ce România a făcut contestaţie şi a cerut medalii pentru Sabrina Voinea şi Ana Maria Bărbosu

Conform celor de la Euronews, Nadia Comăneci ar putea fi audiată în calitate de martor în scandalul uriaş de la finala de la sol. România a contestat nota mică primită de Sabrina Voinea.

Ana Maria Bărbosu, reacţie emoţionantă după ce a depus contestaţia la TAS

Ana Maria Bărbosu a avut o reacţie emoţionantă după ce a depus contestaţia la TAS, prin care speră să primească înapoi medalia de bronz de la sol, pierdută după o ultimă decizie luată de arbitri.

„Eu nu mai știam ce am făcut și am vrut să văd. Pur și simplu nu mai țineam minte. Din momentul în care m-am uitat la tabelă și am văzut clasamentul schimbat, am avut un șoc.

Reclamă
Reclamă 4

N-am mai realizat ce se întâmplă. Revăzând imaginile mi-am dat seama că am scăpat steagul, că am făcut tot ce am făcut. Eu nu mai țineam minte. Șocul a fost total.

Îmi este greu să cred că se mai poate schimba ceva acum. Chiar dacă o să se demonstreze că s-a greșit, clasamentul nu cred că o să mai poată fi schimbat.

Dar sunt împăcată cu asta. Știu că am reprezentat bine România într-o finală olimpică. Asta mă bucură cel mai mult.”, a spus Ana Maria Bărbosu.

Reclamă

Sabrina Voinea şi-a anunţat decizia după ce mama ei a spus că se vor retrage împreună din gimnastică, după Jocurile Olimpice 2024

Sabrina Voinea şi-a anunţat decizia după ce mama ei a spus că se vor retrage împreună din gimnastică, după Jocurile Olimpice 2024. Gimnasta din România a încheiat pe locul 5 finala la sol, dar îşi caută dreptatea la TAS, susţinând că depunctarea arbitrilor a fost greşită.

Loturile de gimnastică, tenis de masă şi canotaj au revenit miercuri în România, iar Sabrina Voinea a vorbit pe aeroportul Henri Coandă despre anunţul făcut de mama sa, Camelia Voinea, care anunţase după finala de la sol că se vor retrage împreună din gimnastică.

Gimnasta de 17 ani a declarat însă că îşi doreşte să îşi continue activitatea şi că va avea o discuţie în acest sens cu mama sa, dar şi că vrea să i se facă dreptate după ce a pierdut bronzul de la Paris:

„Eu n-am avut nicio ieșire din covor și îmi doresc foarte mult să mi se dea dreptate.

Sunt mai ok şi încerc să-mi revin pe parcurs. O să vorbesc și cu mama, o să ne luăm o vacanță și poate o să-mi revin, dar îmi doresc foarte mult să mi se dea dreptate.

Voi vorbi cu mama, eu îmi doresc să nu mă retrag și să continui cu gimnastica”, a declarat Sabrina Voinea, la revenirea în ţară, potrivit tvrinfo.ro.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:14

De ce a respins TAS contestația Sabrinei Voinea? Motivul judecătorilor: „E o decizie frustrantă pentru români”

12:11

Unde îşi va primi Ana Bărbosu medalia de bronz! Anunţul făcut de Comitetul Internaţional, după scandalul de la Jocurile Olimpice

11:50

„Nu sunt aici pentru bârfe!” Neil Lennon, adevărul despre Cristi Săpunaru! Motivul pentru care fundaşul e rezervă la Rapid

11:26

Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Delvine Relin Meringor, locul 7 la maraton. Joan Melly nu a încheiat cursa

11:15

Cum vrea să o convingă Nadia Comăneci pe Sabrina Voinea să continue în gimnastică! Anunţ despre medalia pe care i-o va oferi

11:02

George Pușcaș pleacă de la Genoa! Clubul italian a acceptat oferta pentru atacantul român

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și