Închide meniul

Motivul pentru care Andrey Rublev nu a fost prezent la Jocurile Olimpice! Sportivul din Rusia nu s-a ferit de cuvinte

Alex Ioniță Publicat: 9 august 2024, 20:34

Reclamă
Motivul pentru care Andrey Rublev nu a fost prezent la Jocurile Olimpice! Sportivul din Rusia nu s-a ferit de cuvinte

Motivul pentru care Andrey Rublev nu a fost prezent la Jocurile Olimpice!

Profimedia

Iată motivul pentru care Andrey Rublev nu a fost prezent la Jocurile Olimpice! Medaliat cu aur la Tokyo, tenismenul rus a uimit pe toată lumea prin decizia de a nu concura la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă delegația Rusiei a fost interzisă la Jocurile Olimpice, Rublev ar fi putut lupta pentru medalii sub drapel neutru.

Motivul pentru care Andrey Rublev nu a fost prezent la Jocurile Olimpice!

Totuși, se pare că decizia lui Rublev nu are nicio legătură cu sancțiunea primită de Rusia. Numărul 8 ATP a dezvăluit faptul că nu s-a simțit pregătit pentru a lua parte la întrecerea de la Paris.

„Nu am jucat la Jocurile Olimpice pentru că am simțit că nu eram pregătit mental pentru asta. Ultimele mele rezultate și felul în care evoluam…

Am decis că trebuie să-mi prioritizez cariera, să-mi iau ceva timp liber pentru a mă reface mental, să joc câteva turnee ATP 250 și să ajung în America mai devreme pentru a fi complet pregătit pentru Montreal”, a spus Andrey Rublev, potrivit Tennis Channel, citat de eurosport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Andrey Rublev a făcut spectacol la Jocurile Olimpice din 2020, acolo unde a câștigat medalia de aur alături de Anastasia Pavlyuchenkova, la proba de tenis dublu mixt.

Novak Djokovic nu va merge la Cincinnati! Câte puncte ATP pierde proaspătul campion olimpic

Novak Djokovic nu va merge la Cincinnati, turneul ATP Masters 1000 pe care l-a câştigat şi în urmă cu un an, la capătul unei finale epice, de aproape patru ore, în faţa lui Carlos Alcaraz. El va pierde astfel 1000 de puncte în clasamentul ATP şi poate fi depăşit de Carlos Alcaraz, ocupantul locului 3 în acest moment.

Sârbul tocmai a cucerit medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Paris, singurul titlu care îi mai lipsea din palmares. Acum, sârbul se va pregăti exclusiv pentru US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Reclamă

Tenismanul sârb Novak Djokovic, care a cucerit aurul olimpic pe zgura de la Roland Garros, singurul titlu important care lipsea din palmaresul său impresionant, a decis să declare forfait pentru turneul ATP Masters 1.000 de la Cincinnati (SUA), au anunţat joi organizatorii ultimei competiţii înaintea US Open, informează AFP, potrivit agerpres.ro.

Djokovic (37 ani), care are în palmares 24 de trofee de Mare Şlem, a câştigat duminica trecută finala JO 2024, învingându-l la mare luptă pe spaniolul Carlos Alcaraz, în faţa căruia s-a impus cu 7-6 (7/3), 7-6 (7/2) pe zgura pariziană.

Sârbul, numărul 2 mondial, a sosit în capitala Franţei fără niciun turneu câştigat de la debutul sezonului 2024, în care principala sa prioritate a reprezentat-o titlul olimpic, conform declaraţiilor sale anterioare.

„Înţelegem că trecerea de la triumful său olimpic la Cincinnati este prea rapidă”, a spus Bob Moran, directorul turneului de la Cincinnati, unde Djokovic a câştigat de trei ori trofeul (2018, 2020 şi 2023).

Retragerea sa îi permite francezului Giovanni Mpetshi Perricard (locul 48 ATP) să intre pe tabloul principal al turneului de la Cincinnati, care va debuta luni.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:57

Andrea Compagno a reușit o „dublă” în China! Fostul atacant de la FCSB are cifre de senzație la Tianjin Tiger

17:41

Americanii atacă la TAS medalia de bronz câştigată de Ana Maria Bărbosu: „A doua eroare a fost în timpul procesului”

17:29

Pentru câte milioane de euro poate pleca Ionuț Radu de la Inter! Anunțul făcut de italieni

17:10

UEFA a decis cine va arbitra FCSB – Sparta Praga! Brigadă din Danemarca la meciul de pe stadionul „Steaua”

16:40

Ionel Ganea, reacţie fabuloasă după ce Mircea Lucescu a devenit selecţionerul României: „Fac şi eu o glumă!”

16:34

Alexi Pitu se antrenează cu Farul Constanța! Gică Hagi negociază revenirea fostului jucător de la Bordeaux

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și