Închide meniul

Sora lui Jordan Chiles, acuzaţii de rasism după verdictul TAS: „Vă rog să vă rugaţi pentru ea”. Tiradă la adresa judecătorilor

Alex Masgras Publicat: 10 august 2024, 22:32

Reclamă
Sora lui Jordan Chiles, acuzaţii de rasism după verdictul TAS: „Vă rog să vă rugaţi pentru ea. Tiradă la adresa judecătorilor

Sora lui Jordan Chiles, acuzaţii de rasism după verdictul TAS: "Vă rog să vă rugaţi pentru ea". Tiradă la adresa judecătorilor

Sora lui Jordan Chiles a făcut acuzaţii de rasism după verdictul TAS. Judecătorii au stabilit, potrivit Federaţiei Române de Gimnastică, faptul că echipa gimnastei din SUA a depus după timpul regulamentar contestaţia, în finala la sol de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, nota lui Chiles revine la 13.666, ceea ce înseamnă că Ana Bărbosu a revenit pe locul 3, în timp ce Sabrina Voinea se află pe locul 4.

Sora lui Jordan Chiles, acuzaţii de rasism după verdictul TAS: „Vă rog să vă rugaţi pentru ea”. Tiradă la adresa judecătorilor

Vestea a fost greu de digerat pentru Jordan Chiles şi apropiaţii acesteia. Sora gimnastei din SUA, Jazmine Chiles, a făcut acuzaţii grave după verdictul TAS.

Aceasta a început o adevărată tiradă la adresa judecătorilor şi susţine că sora sa este o victimă a rasismului.

„Vă rog să vă rugați pentru Jordan și pentru familia mea.

Reclamă
Reclamă 4

Rasismul este real, există, este viu. Ei i-au luat oficial, cinci zile mai târziu, una dintre medalii. Nu pentru că nu a câștigat, nu pentru că a fost dopată, nu pentru că a depășit limitele, nu pentru că nu a fost destul de bună, ci pentru că juriul nu a fost capabil să îi ofere punctajul pentru dificultate și a fost nevoie să fie depusă o contestație.

Patru secunde! Bronzul i-a fost luat pentru patru secunde, de care nu ar fi fost nevoie dacă juriul și-ar fi făcut treaba.

Te iubesc și voi avea grijă de tine indiferent de ce va fi”, a scris Jazmin Chiles, pe contul său de Instagram.

Reclamă

De asemenea, ea a continuat pe Twitter discursul dur, spunând că niciodată în istoria Jocurilor Olimpice, un sportiv nu şi-a pierdut medalia dacă nu a fost prins dopat sau trişând:

„Să vă fie clar. În toată istoria Jocurilor Olimpice, nimănui nu i-a fost luată medalia pentru așa ceva. Sunt doar două motive pentru care îți poate fi luată o medalie: dacă trișezi sau dacă ești dopat. Ea nu a făcut niciunul dintre aceste lucruri”, a mai scris Jazmin Chiles.

Ana Bărbosu, prima reacţie după verdictul TAS

Ana Bărbosu a oferit prima reacţie după verdictul TAS. După contestaţia depusă la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, românca a avut câştig de cauză. Nota americancei Jordan Chiles a revenit la 13.666, potrivit anunţului făcut de Federaţia Română de Gimnastică, iar medalia de bronz în revine gimnastei din România.

În urma medaliei obţinute de Ana Bărbosu, România a ajuns la 9 medalii la Jocurile Olimpice de la Paris.

Vestea a luat-o prin surprindere pe Ana Bărbosu, care şi-a găsit cu greu cuvintele. Ea le-a mulţumit celor care au susţinut-o şi care au fost alături de ea în această luptă la TAS şi a spus că abia aşteaptă să intre în posesia medaliei:

„Wow! Nici nu ştiu ce să zic. M-aţi luat atât de repede… Ce pot să spun e că le mulţumesc din suflet antrenorilor, celor din Federaţie pentru că au fost alături de mine şi pentru că au continuat această luptă la nivelul TAS. Sunt foarte fericită. Le mulţumesc părinţilor mei, prietenilor mei şi tuturor apropiaţilor.

Eu n-am făcut nimic altceva la acest concurs decât să-mi fac cât mai bine treaba şi pot spune că abia aştept să intru în posesia medaliei!”, a declarat Ana Bărbosu, potrivit orangesport.ro.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:02

George Pușcaș pleacă de la Genoa! Clubul italian a acceptat oferta pentru atacantul român

10:52

„E nebunie!” Reacţie dură după ce Ianis Hagi a fost trimis la echipa a doua a lui Rangers: „E prea târziu pentru asta!”

10:20

Când revine Octavian Popescu pe teren la FCSB! Anunţul făcut înaintea returului cu Sparta Praga: „Nu sunt probleme!”

10:08

Ana Bărbosu, mesaj superb pentru Sabrina Voinea și Jordan Chiles, după decizia TAS: „Acesta este visul meu”

9:56

„Nu i-a oprit nimeni să joace în cupele europene!” Mihai Stoica, replică dură pentru Dorinel Munteanu

9:41

Americanii au făcut spectacol în ștafetele de 4×400 de metri de la Jocurile Olimpice 2024! Nou record olimpic la masculin

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și