Închide meniul

Ce „medalie” i-a fost propusă lui Jordan Chiles, după ce TAS i-a acordat bronzul Anei Bărbosu: „Contactează-mă!”

Viviana Moraru Publicat: 12 august 2024, 10:06

Reclamă
Ce „medalie i-a fost propusă lui Jordan Chiles, după ce TAS i-a acordat bronzul Anei Bărbosu: „Contactează-mă!

Ce "medalie" i-a fost propusă lui Jordan Chiles, după ce TAS i-a acordat bronzul Anei Bărbosu

Jordan Chiles, alături de Rebeca Andrade şi Simone Biles, pe podium/ Profimedia

S-a aflat ce „medalie” i-a fost propusă lui Jordan Chiles, după ce TAS i-a acordat bronzul Anei Bărbosu. Un cunoscut rapper american a venit cu o propunere pentru americancă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jordan Chiles trebuie să renunţe la medalia sa de bronz, după ce Ana Bărbosu a avut câştig de cauză la TAS. Americanii însă nu renunţă şi au depus noi dovezi la tribunalul de la Lausanne, pentru ca medalia să nu-i fie acordată româncei.

Ce „medalie” i-a fost propusă lui Jordan Chiles, după ce TAS i-a acordat bronzul Anei Bărbosu

Până la o nouă decizie din partea judecătorilor de la TAS, un rapper american a venit cu o propunere pentru Jordan Chiles. Flavor Fav, un mare susţinător al sportivilor americani la Jocurile Olimpice de la Paris, a sărit în ajutorul sportivei americane.

Concret, Flavor Fav vrea să-i ofere el o „medalie” lui Jordan Chiles. Concret, acesta a transmis că îi va dărui sportivei un lanţ cu un ceas imens de bronz, lucru pe care este convins că nu-l mai deţine nicio altă gimnastă.

„Hei, Jordan Chiles, îți voi face un lanț cu un ceas de bronz, iar asta este ceva ce nu mai are nimeni. Contactează-mă„, a transmis rapper-ul Flavor Fav, pe contul său oficial de X.

Reclamă
Reclamă 4

Federaţia Internaţională de Gimnastică a confirmat, sâmbătă seară, că Ana Maria Bărbosu primeşte medalia de bronz în concursul de sol de la Jocurile Olimpice, ca urmare a deciziei Diviziei Ad Hoc a TAS. TAS a admis doar contestaţia gimnastei Ana Maria Bărbosu, nu şi a Sabrinei Voinea.

Americanii nu renunţă la bronz! Proba video care i-ar putea lua Anei Bărbosu medalia

Americanii nu renunţă la bronz şi au trimis către TAS proba video care i-ar putea lua Anei Bărbosu medalia. Aceştia nu sunt de acord ca Jordan Chiles să-i cedeze bronzul româncei, şi sunt gata să răstoarne totul, cu ultima dovadă trimisă către judecătorii de la Lausanne.

Concret, la miezul nopţii, americanii au trimis noi dovezi către TAS. Dovezile constau într-un videoclip, în care este surprinsă antrenoarea lui Jordan Chiles, Cecile Landi. Americanii susţin că aceasta ar fi depus de fapt contestaţia în timpul regulamentar, în finala de la sol. În urma contestaţiei respective, nota lui Chiles a fost mărită, iar aceasta a prins podiumul.

Reclamă

După apelul făcut de Ana Bărbosu la TAS, judecătorii de la Lausanne i-au dat câştig de cauză româncei deoarece au constatat că antrenoarea lui Jordan Chiles ar fi depus contestaţia după ce a trecut timpul regulamentar, de un minut. Concret, Cecile Landi a mers la arbitrii după nu mai puţin de 1 minut şi patru secunde, fapt pentru care TAS a anulat contestaţia ulterior.

Americanii susţin că noua probă video trimisă către TAS demonstrează faptul că de fapt, Cecile Landi a depus contestaţia după doar 47 secunde, şi nu 64, aşa cum a menţionat TAS, în publicarea deciziei de sâmbătă.

Dovezile suplimentare au fost prezentate de USA Gymnastics la o zi după ce TAS s-a pronunţat în favoarea unui apel al Anei Bărbosu, căreia îi revine astfel medalia de bronz. Lui Chiles i s-a cerut să returneze medalia.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:06

LIVE SCOREPetrolul – Universitatea Cluj 0-0. Duel încins la Ploieşti între două dintre cele mai solide echipe din Liga 1

18:51

Vinicius a refuzat un contract de un miliard de euro ca să rămână la Real Madrid

18:31

Gazzetta dello Sport, verdict categoric în privinţa lui Dennis Man, înaintea noului sezon din Serie A: „Nu există niciun dubiu”

18:30

Julian Alvarez a semnat cu Atletico Madrid! Cel mai scump transfer al verii a fost anunţat oficial

18:03

Concluziile lui Mihai Covaliu, după palmaresul României la Jocurile Olimpice 2024: „Acolo aveam cele mai mari aşteptări!”

17:51

Mai rău ca în Liga 1! Braga şi-a dat afară antrenorul după prima etapă din Liga Portugal

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Delvine Relin Meringor, locul 7 la maraton. Joan Melly nu a încheiat cursa 3 Unde îşi va primi Ana Bărbosu medalia de bronz! Anunţul făcut de Comitetul Internaţional, după scandalul de la Jocurile Olimpice 4 Suma plătită de statul român, după ce 16 români au câştigat medalii la Jocurile Olimpice! Ce se întâmplă cu Sabrina Voinea 5 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 6 Scene şocante la Buzău! Jucătorii Rapidului, înjuraţi şi scuipaţi de propriii fani: „Afară din Giuleşti!”
Citește și