Închide meniul
Foto

„Dacă rămânea în Moldova, cred că nu mai era printre noi” Povestea cutremurătoare a Anastasiei, medaliata cu argint de la Paris!

Publicat: 21 august 2024, 10:17

Reclamă
„Dacă rămânea în Moldova, cred că nu mai era printre noi” Povestea cutremurătoare a Anastasiei, medaliata cu argint de la Paris!

Povestea cutremurătoare a Anastasiei, medaliata cu argint de la Paris!

Anastasia Nichita, cu lacrimi în ochi, pe podiumul olimpic / Profimedia Images

Povestea cutremurătoare a Anastasiei, medaliata cu argint de la Paris, s-a aflat după ce reprezentanta Republicii Moldova a obţinut o performanţă uriaşă la Jocurile Olimpice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anastasia Nichita (25 de ani) s-a clasat pe 2 în proba de lupte libere feminin, categoria 57 kg, de la Jocurile Olimpice. În finală, Anastasia Nichita a fost învinsă de tripla campioană olimpică, Tsugumi Sakurai.

„Dacă rămânea în Moldova, cred că nu mai era printre noi” Povestea cutremurătoare a Anastasiei, medaliata cu argint de la Paris!

Anastasia Nichita a povestit că mama ei a fost nevoită să îndure bătăi crunte de la tatăl sportivei din Republica Moldova.

Tata venea beat acasă și o bătea pe mama. Se întâmpla destul de des. Îmi amintesc că deseori mă băgam în fața mamei și îl rugam pe tata să n-o bată.

Dacă ar fi rămas în Moldova, cred că nu mai era printre noi, pentru că bătăile de care avea parte erau destul de serioase. Împreună cu fratele am rămas în grija bunicii”, a mărturisit Anastasia Nichita, potrivit fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă

Sportiva i-a dedicat medalia de argint fratelui ei, care a decedat. „În primul rând vreau să dedic medalia fratelui meu care m-a adus pe salteaua de lupte. El din păcate nu mai e în viaţă, dar sunt sigură că se bucură de acolo de sus. Şi desigur vreau să dedic medalia celor care au fost implicaţi în procesul meu de pregătire, oamenii care s-au bucurat din suflet pentru mine. Nu este medalia mea, e a întregii ţări. Am primit o sumedenie de mesaje de încurajare şi asta chiar motivează”, a mai spus Anastasia Nichita, potrivit sursei citate.

Anastasia Nichita a cucerit primul argint olimpic pentru Republica Moldova după o pauză de 24 de ani!

Anastasia Nichita a cucerit prima medalie olimpică de argint a Republicii Moldova, după o pauză de 24 de ani. Este abia a treia medalie de argint din istoria Republicii Moldova.

Republica Moldova nu are încă o medalie olimpică de aur. Nichita a fost aşteptată pe aeroport, la întoarcerea în Republica Moldova, de către preşedintele ţării, Maia Sandu.

Reclamă

Republica Moldova a cucerit 4 medalii la Jocurile Olimpice de la Paris, una de argint şi 3 de bronz. Republica Moldova s-a clasat pe locul 72 în ierarhia generală a medaliilor. România, cu 9 medalii (3 de aur, 4 de argint şi 2 de bronz), a fost pe locul 23 la general.

Anastasia Nichita a dezvăluit că mama ei nu i-a trimis niciun mesaj de felicitare după performanţa uriaşă pe care a înregistrat-o la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris. Nici tatăl sportivei nu a felicitat-o pentru argintul de la Paris. Din familie, doar soţul ei, care îi e şi antrenor, Valeriu Mircea, a felicitat-o pe Anastasia Nichita pentru medalia de la Paris.

Mama nu mi-a scris, am văzut că a comentat nişte postări şi am văzut că e şi ea bucuroasă, asta e. Aş fi vrut să mă felicite, să-mi scrie un mesaj sau să mă sune, dar nu pot găsi un răspuns la acest capitol. Tata la fel, nu m-a felicitat, nici mesaj, nici apel, nimic. Ultima dată am vorbit cu el acum doi ani”, a declarat Anastasia Nichita.

 

 

Reclamă

Va câştiga Rapid titlul în acest sezon, sub conducerea lui Marius Şumudică?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:26 21 aug.

EXCLUSIV„Toată lumea are aşteptări” Marius Lăcătuş merge pe mâna lui Mircea Lucescu. „Fiara” vede România la World Cup 2026

23:06 21 aug.

Adi Popa acuză că din cauza FCSB-ului nu se mai poate juca în Ghencea! L-a ironizat pe Gigi Becali: „Are asigurare, nu?”

23:05 21 aug.

„Anti-Steaua, anti-Dinamo, anti-FCSB!” Marius Şumudică le-a cerut un singur lucru fanilor Rapidului: „Ştiți ce vreau de la voi?”

21:26 21 aug.

Ionuţ Chirilă, scenariu despre „omul din umbră” care l-a numit pe Marius Şumudică la Rapid: „Şucu ascultă dumnezeieşte de el!”

21:26 21 aug.

Elias Charalambous, anunţ despre Florin Tănase înainte de LASK – FCSB. Întrebarea care l-a făcut să exclame: „Nu există aşa ceva”

20:51 21 aug.

„Ne dau fiori!” Dan Petrescu, băgat în sperieţi înaintea dublei CFR Cluj – Pafos: „Vlad Dragomir parcă e tot brazilian”

1 FotoFiica lui Marius Şumudică, mesaj emoţionant după ce tatăl său şi-a îndeplinit cel mare mare vis 2 FotoMarius Şumudică, uluit de locuinţa milionarului Dan Şucu: „Nu pot cumpăra eu o asemenea casă, era ca un muzeu” 3 FotoDeian Sorescu şi-a cerut iubita în căsătorie. Tânăra a izbucnit imediat în plâns 4 „Mișcare senzațională” Scoţienii au reacţionat după ce au aflat că Rapid îl vrea pe Ianis Hagi! Ce au scris de duelul Ianis-Gică! 5 FotoMarius Şumudică, în lacrimi la conferinţa de presă: „Eu sunt un tip mai sentimental…” 6 Mihai Rotaru i-a stabilit preţul lui Andrei Ivan, după ce a auzit că atacantul e dorit de Dan Şucu la Rapid
Citește și