Închide meniul
Video

„Zidul galben”, gata de Mondialul american! Şefa marketingului de la FRF pregăteşte strategia

Publicat: 22 august 2024, 20:33

Reclamă

"Zidul galben", gata de Mondialul american

Iulia Cuciurean/ AntenaSport

Zidul Galben va ramane in istoria EURO! Iulia, şefa marketingului de la Federaţie, a avut grijă ca oastea galbenă a românilor să cucerească Germania! Acum, ea pregăteşte strategia pentru Mondial, unde România visează să revină după 28 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii României au fost top la EURO şi au oferit imagini de neuitat pe străzile din Germania. De legătura strânsă dintre suporteri şi echipă s-a ocupat Iulia, cea care lucrează de 8 ani în Federaţie. Şefă la marketing, ea a rămas impresionată de emulaţia care s-a creat lângă naţională.

Am reușit să facem această campanie foarte frumoasă, care i-a bucurat pe fani, a impresionat presa internațională. 125.000 de români care au susținut naționala„, a declarat Iulia Cuciurean.

La EURO, unde s-a născut povestea „Zidului galben” românesc, două momente au marcat-o pe Iulia.

Sigur parada. Un alt moment care este unic, un concert comun între două țări care disputau un meci, așa cum am făcut noi alături de olandezi„, a mai spus Iulia Cuciurean.

Reclamă
Reclamă

Acum, se pregateşte un „Zid galben” şi pentru Mondialul American, de peste 2 ani.

Acest Zid galben va fi ceva pe care vom continua să-l activăm”, a mai spus Iulia Cuciurean.

Reclamă
Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:34

„O ruşine” Cristi Balaj a făcut praf arbitrajul după CFR Cluj – Pafos 1-0: „Toate deciziile le-a luat împotriva noastră”

23:23

„Arbitrul a fost cipriot!” Dan Petrescu, un car de nervi după CFR Cluj – Pafos 1-0! Discurs furibund despre arbitraj

23:18

Patrick Mouratoglou, despre diferenţa dintre cazurile Sinner şi Halep: „Am fost extrem de şocat”

23:14

Presa austriacă nu i-a menajat pe cei de la LASK Linz după duelul cu echipa lui Becali: „FCSB a fost mai aproape de victorie”

23:04

PAOK şi Răzvan Lucescu, pas uriaş spre grupele Europa League. Victorie categorică în Grecia

23:02

Ce se întâmplă cu transferul lui Darius Olaru! Gigi Becali, anunţ de ultim moment: „Patru ani de contract!”

1 LASK Linz – FCSB 1-1. Campioana României, neînvinsă în turul play-off-ului Europa League! David Miculescu a marcat 2 A luat maşina primită cadou de la Ion Ţiriac şi a avut o mare surpriză la Adjud, când a încărcat-o. Decizia luată pe loc 3 A trișat Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 4 „Nu se învaţă minte!” Marius Şumudică, criticat după primul antrenament la Rapid: „Vedem la prima comisie” 5 CFR Cluj – Pafos 1-0. Clujenii sunt cu un pas în grupa Conference League! Korenica, gol superb! Deac, eliminat 6 Jamie Carragher ştie de ce nu joacă Radu Drăguşin la Tottenham! Problema numărul 1 a echipei lui Ange Postecoglou
Citește și