Închide meniul
Video

România a prins gustul turneelor finale, iar Marius Niculae anunţă că pretenţiile fanilor au crescut: „Vor şi la o Cupă Mondială”

Publicat: 23 august 2024, 20:26

Reclamă

România a prins gustul turneelor finale, iar Marius Niculae anunţă că pretenţiile au crescut

AntenaSport

România a prins gustul turneelor finale, iar urarea fanilor e s-o ţină tot aşa şi să ducă România şi la Mondialul american. Ăsta e visul cel mare al fotbaliştilor naţionalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost de vis la EURO. Acum, milioanele de români aşteaptă calificarea la Mondial, prima după 28 de ani.

România a prins gustul turneelor finale, iar Marius Niculae anunţă că pretenţiile au crescut

„Au prins acest gust de turneu final şi eu cred că vor fi motivaţi pentru că a fi la un turneu final e maximum ce poţi să atingi cu echipa naţională„, a spus Marius Niculae. Suporterii au împins naţionala spre euro şi vor fi alături de „Generaţia de Suflet” şi în drumul spre World Cup.

„Sper ca această generaţie să aibă continuitate. Acum aşteptările sunt mari de la suporteri. A fost un EURO de vis. Vor şi la o Cupă Mondială„, a mai spus Marius Niculae. Mircea Lucescu a fost in Mexic, in 70, ca jucător. Dar ca selecţioner n-a reusit să califice Romania la un Mondial.

„Toți românii îşi doresc să revenim la Cupa Mondială. El a mai fost în Mexic, practic, ar fi o reeditare, după ani și ani„, a mai spus Marius Niculae.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:44 24 aug.

Marius Şumudică, nemulţumit după debutul de vis de la Rapid: „Nu se poate să nu faci asta!” Mesaj neaşteptat pentru Lennon

0:06 24 aug.

VideoViktor Gyokeres, hattrick de senzaţie în AntenaPLAY! Starul de 65 de milioane de euro al lui Sporting e în mare formă

23:55

Bayer Leverkusen, victorie uluitoare cu un gol marcat în minutul 90+11. PSG a umilit-o pe Montpellier

23:50

Poli Iaşi – Rapid 1-2. Marius Şumudică a debutat cu o victorie pe banca giuleştenilor, după un meci dramatic

23:45

VIDEOFarense – Sporting 0-5. Campioana en-titre a făcut spectacol şi rămâne lider în Portugalia! Gyokeres a reuşit un hattrick!

23:33

„Sper să nu mai joace aici” Adrian Bumbescu, replică vehementă pentru Florin Tănase după declaraţia jucătorului FCSB-ului!

1 VIDEOGeorge Russell, cel mai rapid pilot în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Ţărilor de Jos, live în AntenaPLAY 2 FotoDavid Popovici, surprins la volanul unei maşini de 4 ori mai scumpă decât cele primite de la Ion Ţiriac! Imagini de senzaţie 3 A primit cadou maşina electrică de la Ion Ţiriac şi nu a mai stat pe gânduri după ce s-a urcat în ea. Decizia radicală luată 4 „Total nedrept!” Fiul lui Ion Ţiriac, reacţie furibundă în scandalul momentului din sport 5 Formula 1 merge pe malul mării! Analiza lui Adrian Georgescu, înaintea Marelui Premiu al Ţărilor de Jos 6 Gigi Becali l-a lăudat pe Dan Şucu, după ce Marius Şumudică a semnat cu Rapid! Verdict despre lupta la titlu
Citește și