Închide meniul
LIVE VIDEO

Rio Ave – Arouca se joacă ACUM în AntenaPLAY. Guimaraes – Famalicao, de la 22:30. Spectacol total în Liga Portugal

Alex Ioniță Publicat: 1 septembrie 2024, 21:02

Reclamă
Rio Ave – Arouca se joacă ACUM în AntenaPLAY. Guimaraes – Famalicao, de la 22:30. Spectacol total în Liga Portugal

Meciul dintre Rio Ave și Arouca, care contează pentru etapa a 4-a din Liga Portugal, va fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

Profimedia

Duelul dintre Rio Ave și Arouca e LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Mai apoi urmează partida dintre Guimaraes și Famalicao, de la ora 22:30.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ambele partide menționate anterior contează pentru etapa cu numărul 4 a campionatului lusitan. Meciurile din Liga Portugal se văd LIVE în AntenaPLAY.

LIVE VIDEO în AntenaPLAY | Rio Ave – Arouca 1-0

Min. 43: Rio Ave – Arouca 1-0! Clayton a deschis scorul, din lovitură de la 11 metri.

Min. 1: A început meciul!

Înainte de acest duel, Rio Ave se află pe locul 13 în campionat, cu 3 puncte, la egalitate cu Arouca, care e pe 12.

Reclamă
Reclamă

Ultima întâlnire directă, într-un meci oficial, dintre cele două formații a avut loc în luna aprilie a acestui an. La momentul respectiv, partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

LIVE VIDEO în AntenaPLAY | Guimaraes – Famalicao (22:30)

Înainte de acest duel, Guimaraes se află pe locul al 8-lea în Liga Portugal, cu 6 puncte. De cealaltă parte, Famalicao este pe poziția a 2-a, cu 9 puncte după 3 meciuri jucate, la 3 lungimi de liderul Sporting, care are un meci disputat în plus.

Ultima întâlnire directă dintre cele două formații a avit șpc în luna martie a acestui an. La momentul respectiv, Guimaraes s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 1-0.

Reclamă

Alex Dobre a plecat de la Famalicao!

Alex Dobre a plecat de la Famalicao. Fotbalistul român în vârstă de 25 de ani a ajuns în Liga Portugal la începutul anului 2023, atunci când a fost împrumutat de Dijon la Famalicao, formaţie care se află pe locul 3 după primele trei etape din Liga Portugal, campionat care se vede LIVE în AntenaPLAY.

Şase luni mai târziu, portughezii au plătit 600.000 de euro pentru transferul definitiv. În ciuda începutului promiţător, Alex Dobre nu s-a impus la formaţia din Liga Portugal, ultimul său joc fiind în luna aprilie, în duelul cu FC Porto, scor 2-2.

Potrivit gsp.ro, Alex Dobre negociază în acest moment cu mai multe formaţii din străinătate. Cu toate acestea, sursa mai sus menţionată susţine că internaţionalul român nu ar refuza o ofertă din Liga 1, dar are şi o condiţie: un salariu de aproximativ 300.000 de euro.

Alex Dobre, care a început fotbalul la Viitorul Mihai Georgescu din Cluj, a plecat de la 18 ani din România. El a evoluat la mai multe echipe din Marea Britanie precum Bournemouth U21, Bury, Rochdale, Yeovil Town sau Wigan, înainte de a ajunge la Dijon, echipă care l-a transferat pentru un milion de euro. După doi ani şi jumătate la formaţia din Franţa, el a ajuns la Famalicao.

Alex Dobre şi-a făcut debutul la echipa naţionala României în martie 2023, în meciul cu Andorra din preliminariile EURO 2024. De asemenea, el a evoluat şi în meciul următor, cu Belarus.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:46

FotoIanis Hagi, primele imagini sub comanda lui Mircea Lucescu! Fiul lui Gică Hagi a venit cu un look nou la naţională

20:37

Cine este căpitan la FCSB, în meciul cu UTA! Suspendarea lui Darius Olaru a dus la o decizie surprinzătoare

20:37

Mohamed Salah, performanţă uluitoare în Manchester United – Liverpool 0-3! Borna impresionantă atinsă de starul egiptean

20:35

Farul – CFR Cluj 0-3. Echipa lui Gică Hagi, umilită acasă de cea a lui Dan Petrescu! Ardelenii au urcat pe locul 4 în Liga 1

20:30

LIVE VIDEOAtromitos – PAOK 0-0. Campioana Greciei luptă pentru a treia victorie a sezonului, în direct în AntenaPLAY

20:28

FCSB – UTA, LIVE TEXT, 21:30! Campioana țintește prima victorie după două înfrângeri în Liga 1! Echipele de start

1 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Sărbătoare la Monza 2 Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Derby-ul „de foc” din Bănie, decis de golurile lui Mitriţă şi Braun! Oltenii, pe primul loc 3 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOSporting – Porto 2-0. Campioana en-titre a obţinut o victorie mare în primul derby al sezonului şi e lider în Liga Portugal 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY 6 Napoli – Parma 2-1! Înfrângere dramatică pentru echipa lui Man şi Mihăilă! Manchester City şi Barcelona, victorii categorice
Citește și