Închide meniul
Foto

Ion Ţiriac a „pus tunurile” pe rivalul lui David Popovici! Suspiciuni de dopaj pentru Pan Zhanle: „Nu ai voie de 8 ori”

Publicat: 8 septembrie 2024, 15:32

Reclamă
Ion Ţiriac a „pus tunurile” pe rivalul lui David Popovici! Suspiciuni de dopaj pentru Pan Zhanle: „Nu ai voie de 8 ori”

Ion Ţiriac a "pus tunurile" pe rivalul lui David Popovici!

Kyle Chalmers, Pan Zhanle şi David Popovici / Profimedia Images

Ion Ţiriac a „pus tunurile” pe rivalul lui David Popovici! La conferinţa de presă organizată înainte de startul turneului Ţiriac Foundation Trophy 2024, cel mai bogat român a vorbit despre „dopajul legal”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ţiriac a dat exemplul campionului olimpic din „proba regină”, de 100 metri liber, de la Jocurile Olimpice de la Paris, chinezul Pan Zhanle. Zhanle i-a învins în finala de la 100 metri liber pe australianul Kyle Chalmers şi pe românul David Popovici. Zhanle şi-a doborât propriul record mondial în finala olimpică.

Ion Ţiriac a „pus tunurile” pe rivalul lui David Popovici! Suspiciuni de dopaj pentru Pan Zhanle: „Nu ai voie de 8 ori”

Nu a ridicat nimeni problema ce se întâmplă cu doping-ul legal. Cum e posibil? Câștigătorul de la 100m de la JO avea 8 excepții ‘waver’. Ce înseamnă? Ai voie să iei pastiluța, că ești puțin bolnăvior. O dată, de două ori… de opt ori nu!

Eu am fost unul dintre cei care au făcut WADA. Nu există să fii pe jumătate însărcinată. Fie ești, fie nu ești. Nu poți zeci de ani să profiți de medicamente care sunt incentive. Mă ocup puțin de asta, că mă dezorientează complet.

Nu cunosc situația lui Sinner, am vorbit cu cineva care o știe mai bine și se pare că e adevărat. Dacă ar fi băut sau ar fi injectat acest produs, ar fi avut mult mai mult. Deci există o diferență între treburi, dar treaba cea mai importantă…”, a spus Ion Țiriac la conferinţa de presă.

Reclamă
Reclamă

Simona Halep, mesaj tranşant despre cazul de dopaj al lui Jannik Sinner: „Nu a fost corect”!

Simona Halep a avut un mesaj tranşant despre cazul de dopaj al lui Jannik Sinner. Românca a comentat din nou ce s-a întâmplat cu liderul ATP.

Ea a punctat că nu a fost corect cum s-a procedat în cazul lui Sinner. Italianul nu a fost suspendat, după ce a fost depistat pozitiv cu o substanţă interzisă.

Nu simt că s-a tratat diferit, chiar s-a tratat diferit, toată lumea a văzut. Nu am nimic cu el, cred că poate fi o contaminare, am trecut prin asta, știu cum e, dar modul de judecată a fost diferit și nu a fost corect. Nici pentru mine, nici pentru cei care au mai trecut prin asta.

Reclamă

Sper în viitor să se judece la fel, indiferent că ești numărul 1 sau numărul 200, trebuie să fii tratat la fel. Mi-a dat multe sfaturi domnul Țiriac, a fost alături de mine mulți ani, îi mulțumesc. Și îi mulțumesc pentru turneele pe care le face. Eu acum vreo 17 ani am jucat turnee de 10.000 la București, am câștigat două dintre ele, m-au ajutat acele puncte și acea experiență

Pe cutia aceea nu scria că e vreo substanță interzisă. Nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi doresc să revin pe teren, acolo îmi e locul, nu știu cât, dar îmi doresc să revin”, a spus Simona Halep la conferinţa de presă organizată cu ocazia turneului Ţiriac Foundation Trophy 2024.

Jannik Sinner joacă în finala US Open duminică seara, de la ora 21:00, împotriva americanului Taylor Fritz. Turneul feminin de la US Open a fost câştigat de Aryna Sabalenka.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:11

Irina Begu a cucerit titlul de la Montreux! Revenire de senzaţie pentru româncă în finala din Elveţia

18:48

Bernadette Szocs – Wang Manyu LIVE VIDEO în AntenaPLAY (luni, 10:45), la WTT Champions Macao 2024. Meci infernal pentru româncă

18:39

Rapid Bucureşti, victorie clară cu Buducnost Podgorica la debutul în Liga Campionilor

18:15

Dennis Man, pe lista unei foste câştigătoare de Champions League! Se bate cu un alt nume mare al Europei pentru român

17:43

România a câştigat nouă medalii de aur la Campionatele Europene de Canotaj U23! Performanţă uriaşă la competiţia din Turcia

17:43

Viorel Moldovan a anunţat că Rapid vrea un alt jucător de la o rivală din Liga 1: „Aşteptăm răspuns! Este interes”

1 FotoBernadette Szocs, meci infernal la WTT Champions Macao 2024 cu Wang Manyu, campioana en-titre. Cu cine joacă Samara 2 Foto„Nu spune, e ilegal, dragă” Ion Ţiriac a întrerupt-o imediat pe Simona Halep: „Aoleu, da” 3 EXCLUSIVMircea Lucescu a tras concluziile după Kosovo – România 0-3: „I-am provocat să facă ce am vrut noi!” Jucătorii lăudaţi 4 Ianis Hagi a cedat după Kosovo – România 0-3! Atac direct la adresa lui Giovanni Becali: „Nu e impresarul meu!” 5 Kosovarii au trimis la declarații un singur jucător după 0-3 cu România: „E jenant! Nimeni nu se aștepta” 6 EXCLUSIVDennis Man, prima reacţie după ce a făcut show în Kosovo – România 0-3: „Nea Mircea ne-a ajutat mult!” VIDEO
Citește și