Mâncarea sănătoasă face diferenţa şi în teren. O spune selecţionerul de la tineret, Pancu. La victorii, el le dă dezlegare puştilor din naţională si la o bere. Una mică.
Mâncarea sănătoasa e şi secretul fotbaliştilor, care ajung să joace până la 40 de ani. La naţionala de tineret, Pancu le ţine lecţii de nutriţie jucătorilor săi.
„De prin minutul 70, când se face diferenţa…să ştii că se face acolo, la nutriţie. Prefer salate, legume„, a spus Daniel Pancu. Când era jucător, Hagi îşi începea ziua cu o linguriţă de miere pe stomacul gol.
„Mai degrabă cafea, banane, sunt foarte bune. Şi o bere mică după meci„, a mai spus Pancu.
Acasă, Pancu îşi prepară singur mâncarea. „Mă mai loveşte talentul şi gătesc. Un mare burger cu cartofi prăjiţi. (n.r. – când vrea să se răsfeţe) Prăjeli şi sosuri, nu. Foarte, fiarte rar”, a mai spus Georgescu.
Pancu a jucat şi în Liga Punctelor, unde cluburile de fotbal au primit echipamente şi materiale pentru antrenamente, din punctele strânse prin cumpărături. „Plângeam după o pereche de ghete şi prima am avut-o la 16 ani„, a mai spus Pancu.