Închide meniul

Euro 2020 | Englezii vor 45.000 de oameni pe Wembley, la meciurile din semifinale şi finală

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 aprilie 2021, 10:23

Euro 2020 | Englezii vor 45.000 de oameni pe Wembley, la meciurile din semifinale şi finală

ProfimediaImages

45.000 pe Wembley, la Euro 2020

FA a garantat că la partidele din grupele Euro de pe Wembley vor asista 22.500 de fani, însă speră ca la penultimul şi ultimul act al competiţiei numărul să se dubleze, adică să ajungă la jumătate din capacitatea arenei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciuri cu 45.000 de oameni, pe Wembley, la Euro 2020

Suporterii ar urma să fie testaţi sau să prezinte dovada că au fost vaccinaţi pentru a pujtea asista la meciuri.

Campionatul European va fi găzduit în acest an de oraşele Roma, Baku, Copenhaga, Sankt Petersburg, Amsterdam, Bucureşti, Londra, Glasgow, Bilbao, Dublin, Munchen şi Budapesta.

Euro 2020 | 13.000 de spectatori pe Arena Naţională

Eduard Novak, Ministrul Tineretului şi Sportului, a dezvăluit care vor fi filtrele care vor stabili prezenţa celor 13.000 de fani pe Arena Naţională, la meciurile găzduite în cadrul Euro 2020. "Vor fi teste la faţa locului", anunţă Novak. Deocamdată, meciurile din cadrul Euro 2020 vor rămâne singurele din România care se vor desfăşura cu fani în tribune. Dar este o mică victorie a noastră în faţa pandemiei, susţine Novak.

Reclamă

"O veste mult aşteptată de toată lumea, pe care mă bucur să o dau azi, de Ziua Internaţională a Sportului pentru Dezvoltare şi Pace: meciurile organizate pe teritoriul României în cadrul Turneului Final al Campionatului European de Fotbal EURO 2020 se vor defăşura cu spectatori în tribune.

Prin aprobarea Memorandumului prezentat de Ministerul Tineretului şi Sportului în cadrul ultimei şedinţe de guvern, Guvernul României s-a angajat să adopte legislaţia necesară, astfel încât meciurile din cadrul Turneului Final al Campionatului European de Fotbal Euro 2020 organizate în 2021 pe teritoriul României să se poată desfăşura cu prezenţa în tribune a unui număr maxim de 13.000 de spectatori, reprezentând 25% din capacitatea tribunelor Arenei Naţionale", a scris Novak pe Facebook.

Euro 2020 | Arena Naţională va găzdui 4 partide din cadrul competiţiei

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu Vezi toate știrile
Citește și