Închide meniul

Euro 2020 cu fani pe Arena Naţională! Planul de acces pentru suporteri. Teste anti-Covid-19 în ziua meciurilor

Antena Sport Publicat: 6 aprilie 2021, 6:12

Reclamă
Euro 2020 cu fani pe Arena Naţională! Planul de acces pentru suporteri. Teste anti-Covid-19 în ziua meciurilor

Hepta

Cum vor intra fanii pe Arena Naţională la meciurile de la Euro 2020

  • 1. Fiecare spectator va fi testat și/sau verificat în ziua meciului.
  • 2. UEFA nu impune testare individuală, dar a dat ca exemplu planul suplimentar de la București, pe care îl susține și la care contribuie financiar.
  • 3. Suporterii străini care și-au păstrat biletele sunt core fans, astfel încât îi interesează doar meciurile, nu turismul. Există, deci, o probabilitate extrem de redusă ca aceștia să stea mai mult de 48h pe teritoriul României.

Arena Naţională, meciuri cu 13.000 de fani la Euro 2020

MTS susţine că meciurile de la Euro 2020 de pe Arena Naţională vor găzdui fani, la o capacitate de 25% din cel mai mare stadion al României. Vor fi maximum 13.000 de suporteri la partidele găzduite de ţara noastră. Va fi însă singurul eveniment sportiv din acea perioadă la care vor avea acces suporterii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu se creează precedent pentru alte evenimente, EURO având regim special. Este declarat eveniment ”de interes public și de importanță națională” prin HG 1093/2013", se arată în comunicatul oficial al MTS. 

Fani pe Arena Naţională | Reacţia lui Eduard Novak

Turneul final se va desfășura în perioada 11 iunie – 11 iulie 2021. Bucureștiul este printre cele 12 orașe care vor găzdui meciuri la Campionatul European. Pe Arena Națională se vor juca trei partide din faza grupelor și una din "optimile" de finală.

"Această decizie a Guvernului României vine să încununeze toate eforturile depuse până acum de țara noastră, atât din punct de vedere financiar, cât și uman și logistic. Avem șansa istorică de a fi parte a unui eveniment sportiv de anvergură și de a demonstra că ne putem onora obligațiile la cele mai înalte standarde de organizare și siguranță sanitară.

Spectacolul sportiv rămâne o mare bucurie pentru noi toți, iar calitatea de organizatori este un motiv de recunoaștere a capacității noastre în acest sens, deci de mândrie națională", a declarat Eduard Novak, Ministrul Tineretului și Sportului.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și