Închide meniul

Amânarea Euro, motiv de bucurie pentru autorități: "Am fi organizat 4 meciuri fără strălucire"

Antena Sport Publicat: 12 mai 2020, 9:05

Reclamă
Amânarea Euro, motiv de bucurie pentru autorități: "Am fi organizat 4 meciuri fără strălucire"

DPA Images / John Walton via Hepta

Cum se va desfășura Euro 2020

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a făcut un exercițiu de imaginație într-o intervenție la Digi24 și susține că Bucureștiul nu avea infrastructura necesară pentru a găzdui partidele în această vară. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Eu cred că am fi organizat acest eveniment într-un mod mecanic, am fi organizat 4 meciuri fără multă strălucire. Probabil că transportul suporterilor s-ar fi făcut în niște autobuze, înghesuiți, probabil am fi avut un Aeroport Băneasa în care veneau echipele printre schele, stadioane nefinalizate, gazoane făcute pe repede înainte, care ar fi trebuit înlocuite după antrenamente", a spus Stroe. 

Ionuț Stroe: "Se lucrează intens"

Lucrările la stadioanele din București, dar și la calea ferată dintre Gara de Nord și Aeroportul Henri Coandă sunt în plină desfășurare. Ministrul Stroe se așteaptă ca totul să fie pus la punct până în vara lui 2021. 

"În momentul de față se lucrează intens, nu mai e nicio problemă din punct de vedere juridic. Din punct de vedere al pregătirilor, lucrurile vor fi în ordine, e timp suficient și nu am avea niciun fel de scuză dacă ar apărea sincope în organizarea acestui eveniment", a mai spus Stroe pentru sursa citată. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” Vezi toate știrile
Citește și