Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”Tata are un altar cu medaliile mele!” Marina Baboi, cea mai rapidă atletă din România: ”Sunt specialistă în probele de viteză!”

Silviu Corneanu Publicat: 26 aprilie 2021, 12:08

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”Tata are un altar cu medaliile mele!” Marina Baboi, cea mai rapidă atletă din România: ”Sunt specialistă în probele de viteză!”

AS.ro

Marina Baboi a fost invitată la AS.ro LIVE

La 13 ani am plecat de acasă. Tata m-a înțeles, mama nu a vrut să plec. Mi-a zis că unde mă duc eu singură la București. Dacă rămâneam acolo nu aș fi putut să fac performanță. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am semnat cu Steaua. Antrenoarea mea a avut grijă de mine. A ajuns să fie ca și mama mea. Mă lua de la cămin, mă ducea la antrenament. Eram ca și copiulul ei”, a dezvăluit Marina Baboi la AS.ro LIVE.

Marina Baboi, colecție de medalii

Baboi are în jur de 200 de medalii, dar toate sunt la tatăl său, la Buzău, care a făcut un altar în casă.

Tata mi-a luat medaliile. A fost cel mai mândru om din univers. Medaliile le țin acasă la Buzău. Este un altar acolo, mereu sunt aranjate, șterse de praf. 

Reclamă

Eu nu am voie să le ating. Dacă tata era aici ar fi spus exact de unde e fiecare. Dacă îl trezesc din somn îmi spune ce am făcut la fiecare concurs”, a povestit Marina Baboi la AS.ro LIVE.

Proba de 100 de metri, favorita Marinei Baboi

Superba atletă recunoaște că ar dori să alerge doar la 100 de metri, dar se opune antrenoarea.

Reclamă 4 / 0/3

Eu sunt specialistă în probele de viteză. Nu îmi place să fug la porba de 200 de metri. Favorită e suta de metri. Dacă ar fi să aleg, aș fugi doar suta, dar antrenoarea nu-mi dă de ales”, a mai spus Marina Baboi.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua cursă e ACUM, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League Vezi toate știrile
Citește și