Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”Tata are un altar cu medaliile mele!” Marina Baboi, cea mai rapidă atletă din România: ”Sunt specialistă în probele de viteză!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 26 aprilie 2021, 12:08

EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”Tata are un altar cu medaliile mele!” Marina Baboi, cea mai rapidă atletă din România: ”Sunt specialistă în probele de viteză!”

AS.ro

Marina Baboi a fost invitată la AS.ro LIVE

La 13 ani am plecat de acasă. Tata m-a înțeles, mama nu a vrut să plec. Mi-a zis că unde mă duc eu singură la București. Dacă rămâneam acolo nu aș fi putut să fac performanță. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am semnat cu Steaua. Antrenoarea mea a avut grijă de mine. A ajuns să fie ca și mama mea. Mă lua de la cămin, mă ducea la antrenament. Eram ca și copiulul ei”, a dezvăluit Marina Baboi la AS.ro LIVE.

Marina Baboi, colecție de medalii

Baboi are în jur de 200 de medalii, dar toate sunt la tatăl său, la Buzău, care a făcut un altar în casă.

Tata mi-a luat medaliile. A fost cel mai mândru om din univers. Medaliile le țin acasă la Buzău. Este un altar acolo, mereu sunt aranjate, șterse de praf. 

Reclamă

Eu nu am voie să le ating. Dacă tata era aici ar fi spus exact de unde e fiecare. Dacă îl trezesc din somn îmi spune ce am făcut la fiecare concurs”, a povestit Marina Baboi la AS.ro LIVE.

Proba de 100 de metri, favorita Marinei Baboi

Superba atletă recunoaște că ar dori să alerge doar la 100 de metri, dar se opune antrenoarea.

Reclamă 4 / 0/3

Eu sunt specialistă în probele de viteză. Nu îmi place să fug la porba de 200 de metri. Favorită e suta de metri. Dacă ar fi să aleg, aș fugi doar suta, dar antrenoarea nu-mi dă de ales”, a mai spus Marina Baboi.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! Vezi toate știrile
Citește și