Închide meniul
Video

Firfirică fără frică! În izolare de două luni, atletul se pregătește în casă pentru Jocurile Olimpice

Antena Sport Publicat: 24 aprilie 2020, 18:08

Reclamă

"În niciun caz nu pot să arunc aici, pentru că nu am mai mult de 25 de metri, iar eu am nevoie de 70 de metri. În plus, mai sunt căței pe aici. Doamne ferește, poate cred că e vreun frisbee, aleargă după el și încearcă să-l prindă. Și dacă fac asta, a doua oară nu mai reușesc, sunt sigur!", a reacționat atletul pentru AntenaSport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alin Firfirică este nerăbdător să se ridice restricțiile

Uriașul din atletism și-a transformat și sufrageria în sală de antrenament.

"Mi-am dus discurile în casă și m-am apucat să le spăl. Am 20 de discuri, gândiți-vă cum le-am urcat până la etajul patru și m-am apucat să le lustruiesc, să le curăț.

M-am apucat de sărituri și am 116-117 kilograme, va dați seama ce părere au vecinii mei când aud. Dacă o mai țin încă o lună așa, s-ar putea să fac gaură în parchetul din living. Mă apuc de piruete și tot felul, nu este așa confortabil parchetul, pentru că alunec. Am căzut de cateva ori!", a dezvăluit Firfirică.

Locul patru la Mondialul de anul recut, Firfirică și-a desenat corpul după ce s-a calificat la Tokyo.

Reclamă

"Sper să prind acea medalie mult dorită. Mi-am făcut acest discobol, urmat de cercurile olimpice. L-am unit cu acesta, care vrea să arate că mă plimb peste tot și am de gand să completez toate continentele", a continuat atletul român.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și