Închide meniul
Video

Firfirică fără frică! În izolare de două luni, atletul se pregătește în casă pentru Jocurile Olimpice

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 aprilie 2020, 18:08

"În niciun caz nu pot să arunc aici, pentru că nu am mai mult de 25 de metri, iar eu am nevoie de 70 de metri. În plus, mai sunt căței pe aici. Doamne ferește, poate cred că e vreun frisbee, aleargă după el și încearcă să-l prindă. Și dacă fac asta, a doua oară nu mai reușesc, sunt sigur!", a reacționat atletul pentru AntenaSport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alin Firfirică este nerăbdător să se ridice restricțiile

Uriașul din atletism și-a transformat și sufrageria în sală de antrenament.

"Mi-am dus discurile în casă și m-am apucat să le spăl. Am 20 de discuri, gândiți-vă cum le-am urcat până la etajul patru și m-am apucat să le lustruiesc, să le curăț.

M-am apucat de sărituri și am 116-117 kilograme, va dați seama ce părere au vecinii mei când aud. Dacă o mai țin încă o lună așa, s-ar putea să fac gaură în parchetul din living. Mă apuc de piruete și tot felul, nu este așa confortabil parchetul, pentru că alunec. Am căzut de cateva ori!", a dezvăluit Firfirică.

Locul patru la Mondialul de anul recut, Firfirică și-a desenat corpul după ce s-a calificat la Tokyo.

Reclamă

"Sper să prind acea medalie mult dorită. Mi-am făcut acest discobol, urmat de cercurile olimpice. L-am unit cu acesta, care vrea să arate că mă plimb peste tot și am de gand să completez toate continentele", a continuat atletul român.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și