Închide meniul
Video

Firfirică fără frică! În izolare de două luni, atletul se pregătește în casă pentru Jocurile Olimpice

Antena Sport Publicat: 24 aprilie 2020, 18:08

Reclamă

"În niciun caz nu pot să arunc aici, pentru că nu am mai mult de 25 de metri, iar eu am nevoie de 70 de metri. În plus, mai sunt căței pe aici. Doamne ferește, poate cred că e vreun frisbee, aleargă după el și încearcă să-l prindă. Și dacă fac asta, a doua oară nu mai reușesc, sunt sigur!", a reacționat atletul pentru AntenaSport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alin Firfirică este nerăbdător să se ridice restricțiile

Uriașul din atletism și-a transformat și sufrageria în sală de antrenament.

"Mi-am dus discurile în casă și m-am apucat să le spăl. Am 20 de discuri, gândiți-vă cum le-am urcat până la etajul patru și m-am apucat să le lustruiesc, să le curăț.

M-am apucat de sărituri și am 116-117 kilograme, va dați seama ce părere au vecinii mei când aud. Dacă o mai țin încă o lună așa, s-ar putea să fac gaură în parchetul din living. Mă apuc de piruete și tot felul, nu este așa confortabil parchetul, pentru că alunec. Am căzut de cateva ori!", a dezvăluit Firfirică.

Locul patru la Mondialul de anul recut, Firfirică și-a desenat corpul după ce s-a calificat la Tokyo.

Reclamă
Reclamă 4

"Sper să prind acea medalie mult dorită. Mi-am făcut acest discobol, urmat de cercurile olimpice. L-am unit cu acesta, care vrea să arate că mă plimb peste tot și am de gand să completez toate continentele", a continuat atletul român.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

22:20

Decizia incredibilă luată de marele rival al lui David Popovici de la Jocurile Olimpice 2024, cu 3 zile înainte de marea finală

22:10

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-0. Ratare monumentală a lui David Miculescu! Mai mulţi titulari, menajaţi

22:09

„Sunt cu tot sufletul alături de voi!” Edi Iordănescu, mesaj superb pentru Team Romania în ziua deschiderii Jocurilor Olimpice!

22:06

Marius Şumudică, variantă „de rezervă” la naţională! Răzvan Burleanu are planul făcut, în cazul unui refuz al lui Gică Hagi

22:05

FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și