Închide meniul

Anunţul lui LeBron James despre starea fiului său, după ce acesta a suferit un stop cardiac

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 28 iulie 2023, 13:50

Anunţul lui LeBron James despre starea fiului său, după ce acesta a suferit un stop cardiac

Anunţul lui LeBron James despre starea fiului său, după ce acesta a suferit un stop cardiac

LeBron James. după ce a depășit recordul lui Kareem Abdul-Jabbar / Profimedia Images

Anunţul lui LeBron James despre starea fiului său. Superstarul NBA LeBron James a declarat, joi, că familia este „reunită şi în bună sănătate”, la trei zile după stopul cardiac suferit la un antrenament de fiul său cel mare, Bronny James, la un antrenament cu echipa de baschet universitar, informează AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Toată lumea este bine. Familia noastră este reunită şi în bună sănătate şi vă transmitem toată dragostea noastră. Noi vom avea mai multe lucruri de spus când vom fi pregătiţi, dar vreau să mulţumesc tuturor pentru sprijin, care a contat pentru noi toţi!”, a declarat James pe reţelele de socializare.

Anunţul lui LeBron James despre starea fiului său, după ce acesta a suferit un stop cardiac

„Vreau să mulţumesc persoanelor care au trimis familiei mele dragostea şi rugăciunile lor….Noi apreciem susţinerea voastră şi vă sunt foarte recunoscător”, a adăugat vedeta lui Los Angeles Lakers.

„Graţie reacţiei rapide şi eficace a echipei medicale a USC, Bronny James a fost tratat cu succes”, a precizat spitalul unde se află internat tânărul.

Bronny James, fiul cel mare al lui LeBron James, a suferit, luni, un stop cardiac la un antrenament al echipei sale de baschet. Personalul medical l-a preluat pe Bronny şi l-a dus la spital, unde a fost internat la terapie intensivă.

Reclamă

În vârstă de 18 de ani, fiul jucătorului lui Los Angeles Lakers, din liga profesionistă nord-americană de baschet, s-a prăbuşit pe teren în timp ce se antrena alături de coechipierii săi de la Universitatea California de Sud, luni la Los Angeles.

Considerat unul dintre cei mai buni liceeni americani la baschet, Bronny James a semnat cu Trojans, echipă a Universităţii din California de Sud. El ar putea deveni eligibil pentru draftul NBA după un sezon universitar.

Fiul lui LeBron James a suferit un stop cardiac la un antrenament! Tânărul are 18 ani

Bronny James, fiul baschetbalistului LeBron James, a suferit un stop cardiac în timpul unui antrenament, luni, şi a fost transportat la spital, anunţa un purtător de cuvânt al familiei.

Reclamă 4 / 0/3

James este acum în stare stabilă, potrivit familiei. Bronny James, în vârstă de 18 ani, este o stea în ascensiune în baschet şi urmează să intre la Universitatea din California (USC), relata news.ro.

„Ieri, în timp ce se antrena, Bronny James a suferit un stop cardiac”, a declarat un purtător de cuvânt al familiei într-un comunicat. „Personalul medical a reuşit să îl trateze pe Bronny şi să îl ducă la spital. El este acum în stare stabilă şi nu mai este la terapie intensivă”.

„Cerem respect şi intimitate pentru familia James şi vom actualiza mass-media când vom avea mai multe informaţii. LeBron şi [soţia sa] Savannah doresc să transmită în mod public cele mai profunde mulţumiri şi aprecieri personalului medical şi sportiv de la USC pentru munca lor incredibilă şi pentru dedicarea lor pentru siguranţa sportivilor”, se arată în comunicat.

LeBron James a declarat că unul dintre ultimele sale obiective înainte de retragere este să joace în NBA alături de fiul său. „Trebuie să fiu pe teren cu băiatul meu, trebuie să fiu pe teren cu Bronny”, a declarat James în timpul unui interviu acordat ESPN în ianuarie.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:18 „Sunt antrenor de mare!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” Vezi toate știrile
Citește și